10. jun 2006 9:02
| mc maya je napisal/a: |
| no zdaj vem... če mi bo rees do tega, da bi bilo pecivo lepo, bom tehtala, sicer bom šla po občutku kot doslej in si že prej obljubila, da ne bom preklinjala ob nakapljevanju testa na vrh, tam kjer bodo luknje |
10. jun 2006 9:02
| mc maya je napisal/a: |
| no zdaj vem... če mi bo rees do tega, da bi bilo pecivo lepo, bom tehtala, sicer bom šla po občutku kot doslej in si že prej obljubila, da ne bom preklinjala ob nakapljevanju testa na vrh, tam kjer bodo luknje |
10. jun 2006 9:13
| ežoj je napisal/a: |
| Delaj po občutku, če ne zadeneš polovice, pecivo je uničeno, roma v kanto za smeti in začneš novo, simpl, ane |
10. jun 2006 9:30
Kadar je potrebno polovica testa zliti v pekač.. ponavadi zlijem 2/3 testa v pekač.. dodam nadev.. in na vrhu še ostalo ..cca 1/3 testa.. Ker testo lepo naraste ! MYCHELLE
10. jun 2006 14:34
| ežoj je napisal/a: |
| Delaj po občutku, če ne zadeneš polovice, pecivo je uničeno, roma v kanto za smeti in začneš novo, simpl, ane |
10. jun 2006 14:37
Prav imaš Maja. V ri.. je tako vse istoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Enostavna zelena juha

Lazanja iz palačink