9. jun 2006 8:55
Žal nimam pluska, nicol, drugače bi se zdajle slišalo glasno ploskanje. Pardon, videlo. Lp Dolores Sporočilo je spremenil(a) Dolores dne 09. jun 2006 08:56:11
9. jun 2006 8:55
Žal nimam pluska, nicol, drugače bi se zdajle slišalo glasno ploskanje. Pardon, videlo. Lp Dolores Sporočilo je spremenil(a) Dolores dne 09. jun 2006 08:56:11
9. jun 2006 10:44
Hrana, ki jo uživamo mi, za pse in mačke zagotovo ni primerna, ker jim škodujejo sol in začimbe. Tudi vsaka konzerva in briketi niso v redu, največji šmorn pa je hrana, ki se največ oglašuje, pa če so v reklamah še tako lepe mačke in kužki. simonka23
9. jun 2006 14:34
simonka,saj ne pretiravam s soljo in začimbami,seveda mu manj solim,sicer pa kužki in muce ravno tako kot mi potrebujejo minerali,ki so v soli,ampak kot pravim v mejah normale. lp nicol
9. jun 2006 20:21
Kuža, če zanj niso nevemkako skrbeli, bo verjetno vesel vsakega surovega mesa (drobovina je poceni, pa tudi kakšna kost za v juho, slabši kosi mesa - če je že problem previsoka cena za hrano). Kosti v kombinaciji z maščobo ne bodo zapirale. Vse, kar od piščanca vržemo stran, mu bo teknilo... Tudi, ko čistiš sardele, ne bo imel predsodkov pred .... Psi in mačke so v osnovi zveri. Še nisem zasledila, da bi kdo videl volka (prednika psov) ali tigra (...), s solnico okrog vratu.... ali pa, da bi obirali fižol.... Hec je hec, ampak tukaj drži, kot pribito! Pozdravček! PS: Muce, verjetno pa tudi pse, je najbolje kastrirati oz. sterilizirati, ko so spolno zreli. Do takrat namreč razvijajo tudi svoj značaj, ki je pri pasemskih osebkih lahko zelo pomemben: pes ali cucek? muca maca ali potepin? VranaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hummus namaz
Pekoče piščančje perutničke