7. apr 2014 11:42
Meni izlet na koncu žal časovno ni znesel ):, se mi pa že kolca po vseh zamujenih dobrotah in pa delavnicah ); ...
Life is war against boredom~
7. apr 2014 11:42
Meni izlet na koncu žal časovno ni znesel ):, se mi pa že kolca po vseh zamujenih dobrotah in pa delavnicah ); ...
7. apr 2014 11:47
Miribon, saj šele bo, tako da si lahko organiziraš in prideš! ![]()
![]()
![]()
7. apr 2014 12:36
MMMM, na tole pa grem! Upam samo še na lepo vreme, bo še toliko prijetneje ![]()
7. apr 2014 13:55
Haha, pa res, očitno moji raztresenosti ni konca, pretekli teden je bil res bomba ...
Jupi :3
11. apr 2014 15:52
Festival čokolade,ki bo ta vikend v Radovljici.Ob keri uri priporočite iti na festival?Kakšne so kaj cene na stojnicah?
Hvala
lann
11. apr 2014 20:17
V nedeljo,13.04 , 19. TRADICIONALNI POHOD OB PONORU REKE REKE.
llilika
12. apr 2014 15:08
Torej, kratki situation report za festival čokolade:
Pester program, odlična ponudba z veliko izbire res dobrih pralinej in čoko kombinacij (+1 za rustiko, la chocolate, gorenjko in okusi slovenije)
Najbolj radodarna je bila gorenjka, saj so za za en bon dajali 2 ali več ogromnih kosov tablic čokolad (eden od domačih jih je dobil kar 6), medtem ko je večina ostalih razstavljavcev dajalo 1 pralinejo oz. piškot oz. (majhen) kos čokoladnega izdelka na bon (50 centov).
Kr neki pa je bil La chaetau, ker so v večini oglaševali svoje hotele, namesto da bi dejansko kaj prispevali k čokoladni ponudbi.
Drgač mi je blo na splošno zelo všeč, je pa res bilo zelo natrpano.
Sporočilo je spremenil(a) MiriBon dne 12. 2014 15:17
21. apr 2014 10:17
TKŠD Mejame iz Dan pri Divači ter KO Borcev za vrednote NOB Divača organizirata dne 27.04.2014 pohod po partizansko kurirski poti iz Dan pri Divači na Vareje . Start pohoda je ob 9.uri v Danah pri Divači na sredi vasi (pri štirni). Pot je dolga 12 km (3 ure), na Vareje, kjer bo krajša slovesnost s kulturnim programom, topla malica in čaj na turistični kmetiji Benčič. Sledil bo povratek v Dane in druženje na Planinci. Pot je lahka, do srednje zahtevna, poteka po gozdnih poteh. Startnina : 5 eur ( organizacija, zavarovanje, voda, topli obrok in čaj) Prijave na : 031 652769 ali društvo mejame@gmail.com oziroma na dan pohoda. Lepo vabljeni.
dotjama
21. apr 2014 11:21
Danes v Metliki: zaviranje kola (star običaj ki ga prikazuje folklorna skupina) ob 14:00
testeninca
26. apr 2014 9:15
Danes v Piranu: Solinarski praznik na Obali, mi gremo ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Princeske