Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Bi rekla, da na tržnici, gre pa za kijasti lisičjak, kajne? Morda tudi v lekarni, preveri.
Polona, če si iz Ljubljane, ti ga rade volje nekaj odstopim.
Lp,
kobra 1Islandski lišaj mi je sem neuspešno iskal na kar nekaj lokacijah na Pokljuki.
Kobra1, bil bi zelo hvaležen, če bi se ti s prijateljico lahko pridružila pri nabiranju.
Gregor2012| Gregor2012 je napisal/a: |
| Islandski lišaj mi je sem neuspešno iskal na kar nekaj lokacijah na Pokljuki. Kobra1, bil bi zelo hvaležen, če bi se ti s prijateljico lahko pridružila pri nabiranju. |
Hm, Gregor2012, po sedmih letih ne vem, ali bo kobra1 še odgovorila?
Mimogrede, dobrodošel na Kulslo.
mamamiaZakaj pa kobra ne bi odgovorila, še pred 24 dnevi je bila tu gor? Torej je očitno še aktivna. Meni je pa všeč., če se kakšna zanimiva starejša tema potegne iz "naftalina".
Gregor, lahko pa kobri pošlješ ZS, bo še najbolj ziher.
marjjamamamia, hvala za lep sprejem :)
marjja, hvala za nasvet. Kobri sem že poslal ZS pred več kot 2 tednoma vendar ga še ni odprla.
Gregor2012Seveda ga ni odprla, če ni bila 24 dni prijavljena, ga ni mogla videti in odpreti.
Sicer je pa ta lišaj pri nas redek in s tem ogrožen in ni, da bi ga kar na počez nabirali.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento

Bučke s sirom