Tudi pri nas doma uporabljamo AMC posodo. NA morju, kjer je nimamo, kar ponorim, ko kuham rižoto in vse ostalo.
Ker pa se bom kmalu odselila na svoje, me zanima, koliko danes pride srednji komplet posod?
Hvala
Maja

| marika je napisal/a: |
| Tudi sama uporabljam Amc že več kot 15 let in moram reći, da sem zelo zadovoljna. Maščob večina ne uporabljam. In otroci so navdušeni nad rižem v teh piskrih, ki nikjer drugje ni tako dober. Moje znanke se še po tolikih letih ne morejo navaditi, da je potrebno meso počakati, da odstopi. Pa tudi mož se nikakor ne more navaditi, da se pokrovi med kuho ne dvigujejo, da riža ni potrebno premešati in podobno. Imam pa nekaj navad, kar se tiče te posode: Imam kombiniran štedilnik (2x plin in 2x steklokeramika) - tako npr. govejo juho kuham z običajno pokrovko, v soboto zvečer za nedeljo. Do rahlega dvigovanja vode jo pustim na plinu, potem pa prižgem steklo keramiko za kakšno minuto ali dve in lonec prestavim tja. Zjutraj je juha kuhana. -tudi pri večini ostalih stvari, ki potrebujejo malce več časa (segedin, ješprenj in podobno) delam tako (plin in potem kanček elektrike s pomočjo steklokeramike) -s hitro pokrovko v 10 minutah pripravim okusno zelenjavno jušno osnovo, ki jo potrebujem za kaj drugega Pozdravček Marika |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne rožice

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako