25. maj 2006 22:33
| jernej je napisal/a: |
Ne ne Galyka, Blogi so že mimo. Zdaj se slečeš, pa daš par slikic gor ko si zakrita, več pa vidijo na plačljivi strani. To je zdaj in Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
25. maj 2006 22:33
| jernej je napisal/a: |
Ne ne Galyka, Blogi so že mimo. Zdaj se slečeš, pa daš par slikic gor ko si zakrita, več pa vidijo na plačljivi strani. To je zdaj in Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
25. maj 2006 23:08
jernej je napisal/a: Ne ne Galyka, Blogi so že mimo. Zdaj se slečeš, pa daš par slikic gor ko si zakrita, več pa vidijo na plačljivi strani. To je zdaj in Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije To si bom pa jaz umislila...madonca, bodo presenečeni
26. maj 2006 9:55
| Ognjič je napisal/a: |
| anamarija1...rožica že cel teden čaka na tvoj pogum.... |
26. maj 2006 10:13
Želela sem samo še nekaj povedati, če imate kakšno pot v moji bližini, ker oglasite se, vas bom zelo vesela. lp Anamarija Anamarija1 Smo že naročil en velik lojtrski voz, kuharca37 bo pa konje posodila...pa še enega s harmoniko rabimo
26. maj 2006 10:41
Vabljeni, res vsi
26. maj 2006 12:34
Ja kam pa? Romanad
26. maj 2006 13:03
Ja, anamaria1, da ti pol ne bo žal. Mi z kulinarike se že zbiramo, a ne? Prinesemo s seboj kot v Pekel, pa bo.Hrano, dobro voljo, veselje, pa muzikanta že imamo, ha ha ha . Pa SIBA-ta, da nam bo pršut rezal.
26. maj 2006 13:15
Najbolj da naročimo avtobus.Eden ne bo dovolj.Kdo po prevzel organizacijo?
26. maj 2006 13:30
Apolon lahk organizira en avtobus.
26. maj 2006 13:35
Jaz bom prevzela organizacijoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Hrustljav piščanec iz pečice