| janko1 je napisal/a: |
| Ker ima doma že kakšnih 18 orhidej janko1 |

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
| janko1 je napisal/a: |
| Ker ima doma že kakšnih 18 orhidej janko1 |
Jaz sem pa enkrat v Petrovcih, na eni kmetiji jedel tak dobre klobase. Kašnice. Al prosenice so jim rekli. O to je bilo tako meni dobro. Ampak res noro dobr. Zgledajo tak rumeno-oranžne barve. Bolj rumeno. V črevu pa je fila prosa,neke kaše pa čist malo mesa za okus pač. Je pa super dobro.
Multivitamin
multivitaminAh nisi menda onega resno vzela. Zaj sem totalka slabe volje, ko poslušam poročila kako je en vrgel hčerko iz 9 štuka v Lj kot krpo pa pol še sebe. Pa zaprt je bil, socialni centri obveščeni, zakaj so ga sploh izpustili iz zapora itd. Ma groza. Pa kao neki policist. Hehehe.
Multivitamin
multivitamin| VEROVNIKA je napisal/a: |
| Potepanje po Prekmurju je tudi meni izredno pri srcu. Rada se sprehajam po ravnicah, ker poti obrnjene navzgor ne maram |

| multivitamin je napisal/a: |
Jaz sem pa enkrat v Petrovcih, na eni kmetiji jedel tak dobre klobase. Kašnice. Al prosenice so jim rekli. O to je bilo tako meni dobro. Ampak res noro dobr. Zgledajo tak rumeno-oranžne barve. Bolj rumeno. V črevu pa je fila prosa,neke kaše pa čist malo mesa za okus pač. Je pa super dobro.
Multivitamin multivitamin |
Franciska, se popolnoma pridružujem tvojem mnenju. Tudi jaz na tako fajn ljudi kot so Prekmurci, sem redko naletel. Pokrajina je pa super lepa.
Multivitamin
multivitaminKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom

Špageti s kozicami in omako Basilico