Rada pečem, peka piškotov mi pa ne diši...
Prosila bi za preprost recept za kokosove piškote. Naprimer da delaš krogljice in jih polagaš na pladenj, ali pa da zajemaš testo kar z žličko. Rada bi da bi bili krhki..
Hvala in lep dan
Teka
Rada pečem, peka piškotov mi pa ne diši...
Prosila bi za preprost recept za kokosove piškote. Naprimer da delaš krogljice in jih polagaš na pladenj, ali pa da zajemaš testo kar z žličko. Rada bi da bi bili krhki..
Hvala in lep dan
Teka
| mamamia je napisal/a: |
| Zala, 500 g kokosa je potrebnega, jaz uporabim tudi kosovo moko (oziroma kosmiče). AMpak ni nujno, da porabiš vso količino, jaz včasih porabim tudi po 10 dag manj. Za kokosovo pecivo pa: ta konec tedna sem goste na večerji navdušila z arabsko kokosovo torto. 40 dag pšeničnega zdroba zmešaš z 20 dag sladkorja in 10 dag kokosove moke, kar tako, v skledi, dodaš navaden tekoč jogurt (1/4 litra), dobro premešaš in pustiš stati dve uri. Potem daš v pečico, ogreto na 170 stopinj, in pečeš približno eno uro. Toplo torto preliješ s sladkornim sirupom (25 dag sladkorja na pol litra vode), v katerega zliješ še sok cele limone. Ponudiš takoj, pecivo pa tekne še nalsednjih nekaj dni. Mamamia mamamia |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčki s paradižnikovo omako

Bananin puding z vanilijevimi rogljički