| ferda je napisal/a: |
| jaz sem lani kupila velecvetni grahor ... pa je cvetel kot nor, pa veselje ga je bilopogledat kako ga obletavajo čebele in druga bitja... |

| ferda je napisal/a: |
| jaz sem lani kupila velecvetni grahor ... pa je cvetel kot nor, pa veselje ga je bilopogledat kako ga obletavajo čebele in druga bitja... |
Danes je prispel Bakkerjev katalog, iz katerega sicer ne bom naročila... Zanima pa me, če kdo ve, v kateri vrtnariji / cvetličarni / vrtnem centru bi lahko kupila sadrenko? Zanima me predvsem področje Ljubljane ter Gorenjske. Hvala!
Tulka, skoraj zanesljivo v Črnučah, Trajnice Strgar (čeprav, pazi, veliko sadrenk je enoletnic in pač kupiš seme). Pa menda veš, kje najti ustrezno pomoč..................Evo, nudijo 3 vrste trajnih: http://www.trajnice-strgar.si/izpis.php (aja, se vidi, da ima lastnica ustrezno izobrazbo....)
Migla, v Muti imam prijateljico, če v LJ ne bom imela sreče, se bom pa k njej zatekla.
Hvala obema!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gravče Tavče ali Prebranac

Pečen riž z zelenjavo