Imam jo tretje leto,prvo leto ni rodila, drugo leto je imela nekaj majcenih breskvic, letos je pa prava lepotica.
lp 
Rumove kocke
Imam jo tretje leto,prvo leto ni rodila, drugo leto je imela nekaj majcenih breskvic, letos je pa prava lepotica.
lp lucka52,
pa tvoja je kot iz kakšnega kataloga, saj ne morem verjet ![]()
![]()
![]()
Lučka zanima me, če jo kaj špricate, da je tako lepa ali je bio?
To tudi mene zanima.
Mi smo letos naročili pri Bakkerju ribez, ki je zaenkrat zelo lep, pritlikavo marelico, ki zelo lepo raste, pritlikavo češnjo, ki je prava lepotička, pa nektarino, mini kivi in jagode velikanke. No, jagode so kar nekam izginile, tiste, ki so ostale, pa so rodile par ubogih jagod... Takoj ko sem videla, kaj se dogaja z jagodami, sem poklicala na Bakker, kjer so mi razložili postopek reklamacije. Fotokopirala sem račun, napisala, s katerim izdelkom nisem zadovoljna in kmalu zatem mi je poštar prinesel denar.
Vse ostale rastline zelo lepo rastejo, drugo leto pa bomo videli, če bo kaj rodilo, hehe
. Ampak tale luckina52 slika me je pa iz tira vrgla ![]()
![]()
jasna ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rumove kocke

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način