Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom
| perunikaa je napisal/a: |
| danes sem dobila s katalogom 3 zlate srečke,ki naj jih nalepim na naročilnico-1.s kodo,2.za udeležbo pri žrebanju v vred.65.000 evr in 3.za naročilo.Na drugem-posebnem obvestilu pa sta na sliki dve gospe,ki sta dobili nagrado izplačano,tretji okenček je prazen ,pod njim je napisano, kao,da še ne sodelujem,a že 2x sem naročila,ker če zadnjič nebi nič naročila,bodo 65.000 evr izplačali neki gospe,ki je bila rezerva na mojem mestu.Zdaj pa piše,da še ne sodelujem,ej.To je resnično"NATEGOVANJE",sam,da nek naročiš.Pa tudi zrastlo mi ni kar nekaj rastlin.Reklamirala še nisem,bom pa probala,če mi bodo res vrnil denar,če ne bom pa tudi nabavlala kje drugje.Osel gre sam enkrat na led,jaz sem šla na žalost že kar en parkrat. perunikaa |
Pri Bakkerju ti iz izkušenj povem, da ti brez problema vrnejo denar.
Igre pa jaz kar ignoriram.
Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.kPozdravljeni, če mogoče kdo ve, v kolikšnem času pošljejo izdelke če izbereš opcijo "v najkrajšem možnem času"? sem naročila čebulice tulipanov, pa bi jih bilo potrebno počasi posadit...
kako ste nasploh zadovoljni s bakkerjem?vem da je bilo o tem veliko govora že nekaj let nazaj, vendar me zanimajo vaše izkušnje sedaj, so se kaj popravili?poslabšali?Lp
zoyaa*Dobiš jih pravočasno za sajenje.
Jaz sem zelo zadovoljna s čebulčki tulipanov
, so zelo veliki in zravi, drugo pa ne naročam.
![]()
![]()
.
lp, pinka![]()
Moja mama že tudi leta in leta naročuje od Bakkerja, pa ji vedno vse lepo zrase. Jeseni mi je dala nekaj čebulic tulipanov in narcis, ki sem jih posadila v posode, pa mi že lezejo ven, čeprav so vse na prostem. Tako da z moje strani tudi ni negativnih pripomb.
Ravnokar sem naročila par rožic, zato sem naletela na to debato... ![]()
Če si realen, najbrz ne bos razocaran. ce pa pricakujes tisoc jagod na 20 cm grmicku kot je nas sliki od bakkerja in to narocis ter upas na to da bos iz enega grmicka 20 litrov marmelade skuhal, pa...
Tako lepih tulipanov še nismo imeli, prijetno presenečena.
Okrasni luk nam ni vzklil, pa so se prijazno opravčili in vrnili denar.
Čebulice, predvsem tiste ki so nenavadnih barv in sorte, ki se težje dobijo, bom zagotovo odslej kupovala pri njih. Tudi vrtnice vzpenjalke, ki so bile priložene kot darilo, so bujne in lepe.
Pozitivna izkušnja torej.
Kotarca
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla