Špargljeve blazinice
Zanesljivo sem ugotovila, da mi migreno sproži uživanje arašidov (in včasih tudi drugih jedrc, npr. pinij) in sira. Količina, ki sproži napad, je različna, odvisna tudi od stresa, ciklusa itd. Ampak vedno ugotovim, da sem 1-2 dni prej jedla nekaj od naštetega. Majhne količine žal niso problem, tako da vedno znova grešim![]()
...
Aja, izrazito mi škodi tudi pretoplo okolje, še posebej spalnica ali pa kak zaprt avto.,![]()
Razen tega pa se mi pojavlja druge vrste glavobol - še hujši - po čokoladi (nekatere vrste, npr. tiste Kraševe Miničokoladice so živa groza, prav tako Soriniji - en bonbon me spravi za en dan v posteljo, lahko pa se najem Mercijev ali Lindta
) in po večji količini jedrc, sploh če niso najboljše kvalitete. Drag okus pač ![]()
Če se vsemu naštetemu pridno izogibam, nimam glavobola tudi po več mesecev, ne glede na stres itd.
Poskusite, mogoče bo še kateri pomagalo.
LP
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špargljeve blazinice

Orehova potica po receptu moje mame