Bruschette s paradižnikom in kumarami
Ja, če nisi preveč dlakocepski je Ikea zakon. Iz Ikee imamo postelje, eno leseno, no iz iverice, drugo kovinsko, vložke iz letvic, nočne omarice, pa še en predalnik. To res ni Alples, ampak če postaviš in pustiš pri miru, se boš tega pohištva prej naveličal. Sem pa videla tudi eno masivno mizo, ki mislim, da bo v prihodnosti moja. Razne drobnarije te pa tako ali tako res potegnejo. Hčerka kupuje tam tudi posteljno perilo. Paziti pa moraš, ker so dimenzije sploh za blazine drugačne kot pri nas.
Gobica| Nena je napisal/a: |
| Simona84 - če še vedno želiš stari katalog in ti Krško ni predaleč, se oglasi. Nena |
Nena hvala, ampak Krško mi je pa sploh malo od rok. Mogoče bi priletela, če se javiš še za pivo
Hecam se, ampak vseeno hvala za ponudbo ![]()
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeJernej, nič se ne opravičuj - brez zamere... Jaz sem enakega mnenja. O.K. v Ikejo tudi sama hodim in sem navdušena nad ponudbo. Ampak KUHINJA... to je taka življenjska naložba, da ne moreš it v trgovino in rečt to omarico, to omarico in to omarico. Edino, če imaš kuhinjo cca 2 metra in konec.
Sodelovala sem pri izrisu in nakupu treh kuhinj, pa sva zadnjič s hčero sedeli v Gorenju kar 2 uri pri izrisu, pa še zadnje usklajevanje dobro uro, s tem, da je vedela, kaj hoče. Moraš vedeti kje imaš elektro inštalacijo, kje je voda, kje so odtoki; kam se katera vrata odpirajo, katero luknjo nadomestiti z masko... da ne naštevam vsega.
Ko so - 3 mesece nazaj - kuhinjo pripeljali, je bil tovornjak poln zabojev, škatel, desk, lajšt, pultov... Ne predstavljam si, kako bi vse to na broju pripeljali iz Ikeje???
Pozdravček!
Jernej, moja sestra ima Ikeino kuhinjo in jaz jo bom verjetno tudi tam kupila. Dostavili so jo za manj kot 100 €, pa še spalnico, pa... Sestavila sta sama, nič ni falilo, nič ni manjkalo ali bilo preveč. Kuhinjo ali kaj drugega zastonj! izrišejo, po želji. Itak najdeš prodajalca, ki govori hrvaško, če je treba. Stvari imajo na zalogi, tko da se zne zgodit, da kuhinjo samo odpelješ. Se je sestri to zgodilo, ni bila pripravljena, pa je pol rekla, naj kar pripeljejo sem v Slo oni. Pohištvo ni en klump, tko kot pri nas, ko sestaviš, pa je vse na hojladri... Gor je kupila še pipo, umivalnik... Vodila una za predale, da ne butajo, so 5 € po kosu. Dokupuješ vse kar hočeš, police, izvlečne obešalnike za hlače, kravate... Jogi, ki je 3x cenejši kot pri nas... Posteljnjino tudi jaz gor kupujem, ker ne maram božjastnih barv, kot so pri nas na izbiro... Police za v klet, za v shrambo so meni super všeč. Pa ne mislim dat premoženja zanje.
Spalnica pa... Tudi 3x cenejša kot pri nas.
(Pol se že splača. Pa če toliko ljudi tam kupuje, je že nekaj na tem, a? Da ne govorim o razmerju kvaliteta/cena).
Jaz grem rada v Gradec. Vzamem frej soboto in šibava gor. Potem se ustaviva še v enem centru, pa tam vse prefirbcava, potem pa domov.
Je pa res, da sama v Ikei ne bi celega stanovanja opremila. Ker mi vse ni všeč. In vse tudi ni tako kvaliteno.
Jernej, en dan narediš izlet, pa je...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bruschette s paradižnikom in kumarami

Pohorska omleta