Pašta s pivom in slanino
Me včasih popade, da bi naredila poskus - zamenjavo: artikle, ki so pri nas razstavljeni, bi prestavila nekam v hvaljeno tujino.....................tiste iz tujine pa k nam.................![]()
![]()
![]()
.............................
in me prav zanima, kakšna bi bila reakcija nekaterih.
Ha-ha, za tanke denarnice pa tudi jaz ne morem reči, da hodijo na sprehod v Ikeo, je lahko tudi ta zanje predraga. Sicer pa tudi pri nas dobiš npr. v Lesnini, Rutarju in Dipu, pa verjetno še kje, cenejše zadeve. Moja denarnica, prevsem pa moje oči in moja glava meni pravijo, da rada vsake toliko časa zamenjam posteljo, pa kako mizico..., zakaj bi potem metala stran denar in kupovala drago pohištvo, če se ga pa hitro naveličam. Ravno sem se začasno preselila iz ene sobe v drugo, ker je moja na vrsti za prenovo, pa imam potem v mislih skok do Ikee in si nabaviti novo opremo.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Pure testenine z dimljenim lososom