| Majuska je napisal/a: |
| Kaj pa v Crni gori, je kdo ze bil ? Kaksni so kaj hoteli, hrana, .. ? Vsaka informacija je dobrodosla :))
hvala in lp, M |
Črna gora je super, bila sem lani, morje je krasno in toplo. Ljudje so izredno prijazni in ustrežljivi. Sprva sem bila malo obremenjena s tem, da nebi pomotoma izgovorila kakšne hrvaške besede (mi smo se namreč v šoli učili srbohrvaščino), pa ni nobenega problema. Prijazni so, če govoriš slovensko, hrvaško ali pa kako drugače, v nasprotju z našimi prvimi sosedi, ki znajo biti zelo nesramni, če slučajno rečeš kakšno besedo, za katero menijo, da jim je sovražna. Bila sem 14 dni in res lahko samo pohvalim vse, vključno s hrano. Če nebi vsak dan veliko plavala in hodila, bi prišla nazaj s + 10 kg. To je bilo v Bečićih in Budvi, kopala sem se tudi na Sv. Štefanu, kamor vozijo ladjice, bila sem na izletu v Albaniji... Letos me bo pa verjetno odneslo malo nižje, v Ulcinj. So mi zagotovili, da tam vidiš, kako sonce zvečer pade v morje. Aha, bila sem v hotelu na polpenzionu. Plaže so res ČISTE, smeti pobirajo tudi ponoči, na hotelskih plažah je celodnevni najem ležalnika in senčnika 5 - 10 EUR. Ker je bil hotel ob morju, sem se 2 uri kopala (morje 27 " C), potem pa na hotelsko teraso na brezplačne ležalnike in senčnike, pa spet v morje...Res priporočam.
Prijazen pozdrav

Ognjic