2. feb 2006 19:07
Kajpa pravite na Premanturo, zadnja istrska vasica pred ratom Kamenjakom? Mi smo tam že 25 let. Teka, če zanima kaj v zvezi s tem, mi javi na zasebno pošto, imam namreč nekaj v zvezi z apartmaji. Pri nas so dobrodošli in mali otroci in psi.
KArk ali Pag - oboje je lepo, povsod najdeš mir in nemri, torej obilo zabave. Plaže so povsod lepe, tudi okolje in ponudba sploh. Odvisno, kaj iščete - mesto, polno zabave, ali malo bolj mirno, kamp ali apartmaji, morda hotel. Oba otoka ponujata vse od tega, bili smo že na obeh, a bolj tako, na obiskih, saj smo stacionirani v Premanturi in se na otoke podajamo s čolnom. Prednost Krka je v tem, da je veliko bližje kot Pag oziroma lažje dosegljiv - na PAg se moraš peljat kar precej dol proti jugu, da ga dosežeš brez trajekta, sicer pa hje treba vzeti v zakup trajket. Za Krk vse to odpade. Je pa to stvar okus a- enih vožnja ne moti, eni pa gledajo, da so čim prej na cilju. Kot sem rekla, obe destinaciji sta lepi in z zelo dobro ponudbo. Malo poglej po internetu, veliko se najde. Mamamia
mamamia