18. jan 2006 9:17
Tjas, se že slinim zraven
18. jan 2006 9:17
Tjas, se že slinim zraven
18. jan 2006 9:20
Tudi jaz sem zraven in se že veselim!! lp,brigita
18. jan 2006 9:29
No, da še jaz prstavim piskrček...
18. jan 2006 9:49
Hi,sam se nagibam k srečanju ala piknik in se strinjam z
iz MB. V srečanju na prostem, vidim priložnost za druženje tudi naših nadebudnežev, ne glede na kraj kje se bo zgodilo.Lp
18. jan 2006 10:02
Ljubljana, ker se mi zdi to najbolj pošteno. Marjetica
18. jan 2006 10:13
Glede na to, da sem iz Gorenjske, bi predlagala kakšno vmesno varianto.... naprimer Ljubljana MissLady
18. jan 2006 10:19
Če se najde še kdo iz LJ/ Gorenjske, ki bi bil pripravljen prevzeti organizacijo skupaj z mano, sem pripravljena organizirat v LJ/na Gorenjskem. Bi pa varianto piknik z možnostjo strehe pomoje lažje našli izven LJ. Iščejo se konkretni predlogi! maja
18. jan 2006 10:23
Jaz sem tudi za Ljubljano. Tretje srečanje pa Koper, Izola, Portorož ali Piran........... lp Anamarija
18. jan 2006 10:34
Kaj pa, če bi nam Jernej malo pomagal in dal v anketo par različnih lokacij (že predlaganih na forumu ali splošnih kot n.pr. MB, LJ, NM, KP. GO...) ? Kmalu bi bilo jasno, za kateri del SLO je največ interesa. Potem se samo še javijo domačini (in tisti od dlje, ki imajo voljo)... in akcija!
18. jan 2006 10:39
Se mi zdi, da se že nagibamo k Ljubljani. Zakaj pa ne, jaz sem za! (Siba, ker ga ti lahko tankaš - in vmes še zažgeš kakšno pecivo - ampak popravnega si naredil z odliko....- jaz pa ne, ti ponujam prevoz, pa še komu z MB konca tudi) Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom

Vanilijeve rolice