Angleški kolač
jaz imam 3 mucke no aprila so bile stare 1 leto in moja Tiga je dobila 1 mladička
Tiga obožuje brikete najbolj konzervo tudi poje vendar ima raje brikete .in Nera je bolj na konzervah in ji briketi ne dišijo preveč čisto različno sta!No mladiček bo pa kmalu dobil za jesti ko bo dovolj star no tujdi whiskas jima tekne !no včasih ,ko jima kaj osatne zmešam malo konzerve in pojesta ,kupujem pa tudi drage brikete za lepšo dlako in prebavo ter zdrave zobe
LP
SnežnaMi smo enega našega mačkona razvadili s piščančjo posebno klobaso in na koncu ni jedel ničesar drugega kot to.
LopatkaNaša mačka ( mešanka, posvojena iz azila) je vse. Nad briketi ni ravno najbolj navdušena, ampak če ni drugega, jih poje. Najraje ima meso, ni važno, ali je pečeno, ali surovo, samo da je meso. Konzerve ji tudi niso ravno ljube. Radaima tudi testenine in riž. Včasih poje čisto malo sadja, kake 1/4 maline ali jagode. Njeni mladički so pred kratkim začeli samostojno jesti, navajam jih na vse, na domačo hrano, na briketke, konzerve in na meso.
Senya
Moj Herkul posvojenec iz zavetišča Gmajnice pa je samo Whiskas in sicer samo iz piščančjega mesa,včasih pa mu
prijajo tudi briketi istega okusa.Se pa tudi zgodi vendar zelo redko da poje kakšen majhen košček sveže govedine.
mojih6Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Nevzhajana orehova potica