24. feb 2006 15:36
Kaj te zaj to je? Je keri v cajtngah prečito, da je onemu pes vujšo? Oni šnicl je bil tak zarostan, da ga še pes ne bi ajnemal, pa še repincl ni paso nah poleg na taler...še malo s štajerskega konca. Mamamia mamamia
24. feb 2006 15:36
Kaj te zaj to je? Je keri v cajtngah prečito, da je onemu pes vujšo? Oni šnicl je bil tak zarostan, da ga še pes ne bi ajnemal, pa še repincl ni paso nah poleg na taler...še malo s štajerskega konca. Mamamia mamamia
24. feb 2006 16:24
Ha, ha, ha
24. feb 2006 16:45
mušl je, ča se globoko ne motim, umivalnik. Saj veste, tisto, v čimer pomivamo posodo. rimljanka
24. feb 2006 18:10
sej če kermu grejo "po domače" besede na živce, lahko odpre svoj forum pa nej da poudark da se piše slovnično!! Eni smo preprosto ljudje, gorenci, štajerci, prekmurci... ŠE VEDNO BOMO PISAL "po domače"
24. feb 2006 18:20
24. feb 2006 18:35
Vrana sto točk.Čisto se strinjam s teboj.Tudi meni gre to,,dlakocepstvo,,na živce.Zelo sem vesela če pošlje nekdo dober recept ali kakšen koristen nasvet in nikoli ne gledam ,če manjka kje kakšna vejica in v kakšnem sklonu je nek samostalnik. Lp iz zasneženega maribora.Ups pomota,(maribor)sem napisala z malo začetnico. kalcicl
24. feb 2006 18:57
24. feb 2006 19:27
Kva, č b še lublančani po svoje tuki gor šprehal?? Al blo heca. Se strinjam z zgoraj napisanim. Niso/nismo vsi vešči pravilnega izražanja in včasih kdo kaj napiše po svoje.Pa mislim, da ni potrebe, da smo tako pikolovski. Saj v končni fazi vsi pišemo po slovensko, če pa je vmes malo narečja, pa nič zato. Slenga pa tudi jaz ne maram.
24. feb 2006 19:34
gvišnu
24. feb 2006 23:07
Zelo originalni ste vsi skupaj.Tudi taksna razmisljanja so pozitivna, saj sem se do solz nasmejala. Lep dan vsem skupaj! marmeladkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušene školjke s pivom na sredozemski način

Jernejev zelenjavni curry