lunca trka 

Lep dan še naprej Dušan

Lečin curry s kruhovimi cmoki
| Julya je napisal/a: |
| Pa še res je Dušan. In to po dolgem in počez, pa po vseh forumih, ne samo tukaj. Lep dan, pa naj vas sneg ne zamede. :))) Julija |
| ddarinka je napisal/a: |
| Jaz sem pa ena od tazoprnih. Čudim se tistim, ki na nek način zagovarjajo kakršnokoli pisanje. Res nas je že mnogo daleč od šolskih klopi, tudi jezikoslovci nismo, zato seveda bodo manjkale vejice, zato bom "čim lepše" včasih napisala skupaj, včasih pa narazen, gotovo bom kršila še veliko slovničnih pravil, a mislim, da se je vendarle treba potruditi in pisati v lepem jeziku. Uporaba zanimivih narečnih izrazov pa ga bo samo obogatila. ddarinka |
| ddarinka je napisal/a: |
| Jaz sem pa ena od tazoprnih. Čudim se tistim, ki na nek način zagovarjajo kakršnokoli pisanje. Res nas je že mnogo daleč od šolskih klopi, tudi jezikoslovci nismo, zato seveda bodo manjkale vejice, zato bom "čim lepše" včasih napisala skupaj, včasih pa narazen, gotovo bom kršila še veliko slovničnih pravil, a mislim, da se je vendarle treba potruditi in pisati v lepem jeziku. Uporaba zanimivih narečnih izrazov pa ga bo samo obogatila. ddarinka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

Malinini razpokančki