Ruta

ženske pozdravljene. rabim ruto za orientalski ples.ali mogoče katera ve kje jo dobim?hvala in lp.

_kekec_

sariko Veri
kaj?kaj je to _kekec_
Sariko so trgovine z orientalskim blagom, v Ljubljani jih je nekaj. Ena je pri foto tivoli v centru, ne vem pa ulice. lp. Marija
Ena je na Cankarjevi, druga pa v BTC-ju v Hali A, mislim da je ena tudi na Miklošičevi. Verjetno je kje še kakšna. ===
Če si iz Domžal, je v centru trgovina s perilom ( mislim, da se imenuje Julija ), imajo vse za orientalske plese. Zelo lepo in cenovno dostopno.
hvala vam za odgovore.čeprav sem iz primorske bom probala skočit gor. hvala še enkrat. _kekec_
če ti je bližje, je baje v trstu veliko tega, pri kitajcih, samo ne vem, kje, v trstu sem bila samo nekajkrat (ne bom napisala parkrat, da se ne bo spet kdo bunil), ko sem bila še majhna, pa še takrat nismo nič kupovali, tako da trgovin ne poznam, poglej pod forum orientalska večerja Veri
veri kitajci tega nimajo.imajo rute ja, ampak ne take za ples veš.hvala ti. _kekec_
Mogoče pa v Mercator centru v Kopru. Tam je tudi trgovina z orientalskimi izdelki Pozdravček dorinca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti