Jaz pa maslo vedno dam za nekaj sekund v mikrovalovno (da se rahlo začne topiti) in potem nardim kašico v moki. Izi kot pasulj, nobenega rezanja masla in packanja ni.

Eksotični suši
Jaz pa maslo vedno dam za nekaj sekund v mikrovalovno (da se rahlo začne topiti) in potem nardim kašico v moki. Izi kot pasulj, nobenega rezanja masla in packanja ni.
| femica je napisal/a: |
| Moj ati ima kar bolezensko razpokane pete, poskusilč je že, da namaka noge 20min v toplo slano vodo potem pa "pošmirgla" , pa namaže z ognjičevo kremo. To mu nič ne pomaga. Imate zanj mogoče kak nasvet? femica |
Maslo (ali margarino) sobne temperature zmiksam z jajci in sladkorjem, dodam tudi vanili sladkor, sol in morebitne zaćimbe. Potem dodam moko (s pecilnim, če ga zahteva recept), Na najmanjši hitrosti se sestavine premešajo v drobtine, ki jih samo malo pomesim z roko, ki se niti ne umaže. Hitro, enostavno.
www.SlikoMat.com">
LP, R.
Sporočilo je spremenil(a) rebecca dne 15. dec 2008 10:29:59
V pekaču pripravljate pecivo z vlečenim testom in vam zmanjka plast-dve testa. Ni panike, brez problema ju nadomestite z mešanico moke in sladkorja - kot je opisano v temle receptu: http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Pecivo_"na_suho"-1426.html
Pa še zelo dobra pride taka kombinacija, zlasti , če jo malo pred koncem pečenja prelijete z deci radenske.
CilaS kakšnimi čistili čistite preproge? Moja je precej zapacana. Hvala.
MicZa tiste, ki še delate doma puter v lesenih modelčkih (če sploh še kdo
). Kocka putra zlahka izpade, če smo notranjost predhodno obložili s folijo za živila. Vrezani ornamenti se lepo vtisnejo. Modelčka predhodno niti ni treba namakati. Vzamemo tako velik kos folije, da ga potem lahko v celoti zavijemo vanjo.
Pozimi vam poka koža na rokah, pogosto temeljito umivanje pa to še poslabša.
Treba bo gnesti testo, torej krema za roke odpade. Ni problema, namažite si jo s par kapljicami olivnega ali kakega drugega olja ali koščkom surovega masla in dobro vtrite.
CilaCila, tole je res dobra ideja, jaz si velikokrat ne namažem rok ravno zaradi tega, ker bom nekaj delala v kuhinji. Vidiš, na olje pa sploh pomislila nisem.
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Eksotični suši

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako