Brownie Muffins
Femica, dodajam še to: imela sem točno take probleme, kot jih ti opisuješ. Razpokano kožo na obeh petah do krvi, tudi po 3 razpoke na peto. Dostikrat me je tako bolelo, da ob hoji nisem smela obremenjevati pet. Na koncu se je izkazalo, da gre za luskavico, ki je bila v začetku omejena le na podplate. Pri luskavici je pa že tako, bolj ko drgneš stran odmrlo kožo, slabše je. Edina rešitev je v preprečevanju.
CilaKako enostavno namestiti peki papir na dno modela za torto (velja le za tiste, s snemljivim obodom)?
Na dno položimo neodrezan večji kos papirja, obod namestimo in pričvrstimo, potem pa le še zunaj obrežemo, kar štrli stran.
Cila
Prestavljanje zavitkov s pomočjo peki papirja:
zavitek na mizi prevalite na peki papir, ga poljubno oblikujete in potem s peki papirjem vred potegnete oz. prestavite v pekač.
CilaČesen je laže olupiti in potem tudi rezati, če najprej po stroku narahlo udarimo s pestjo.
Cila
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Bučke s sirom