Kaj beremo?

Sylvia Day - Prepletena

Binko83

Ivan Tavčar: Cvetje v jeseni.

Uly

Margaret Mazzantini : Novorojen   Odlična knjiga, od prve strani do konca. Priporočam!

londonska rezina

Berem Cristine Marion Fraser: Rhanna

zoyaa*

Daniel Gilbert: Stumbling on happyness

Resnično toplo priporočam; spoznali boste, zakaj ste in zakaj niste srečni, in kako drugi vseeno ponavadi niso kaj dosti krivi (kdor pričakuje priročnik "kako postati in ostati srečen v 10 lekcijah" pa naj raje niti ne poskuša).

Sonja

Darilo števil, japonske pisateljice Yoko Ogawa.

Zgodba o hišni pomočnici, ki skrbi za ostarelega profesorja matematike. Zgodba je tekoča brez posebnih zapletov, jo pa težko odložiš. Prebrala sem jo v dveh dneh.

V mojem otroštvu je v naši hiši poleg nas pet živela še očetova teta, nato pa še mamina mama in ti trenutki so bili zame neprecenljivi. Starejši lahko v fazi odraščanja otroku veliko podarijo. Me veselim, da je tako zgodbo pisateljica spravila na papir. Sploh v današnjem času, ko starejše z izgovorom, da nimamo časa niti zase kaj šele za njih, postavljamo na stranski tir.

Vedno me pa zbode naslovnica, ki se nikakor ne ujema z vsebino.

Suzi

[citat=--londonska rezina--]

Margaret Mazzantini : Novorojen   Odlična knjiga, od prve strani do konca. Priporočam!

Se strinjam, zgodba o ljubezni in vojni v BIH, nabita s čustvi. V kratkem si bom ogledala še film.

Sicer pa sem nazadnje prebrala OB TEBI (Jojo Moyes) - roman, ki se te tudi dotakne. 

Noemi

Berem knjigo Danielle Stell: Zvezda

zoyaa*

Maurice Druon: Železni kralj (1. knjiga od zbirke sedmih - Prekleti kralji). Že tretjič in vedno me potegne.

JJ

Sandra Brown..Nebeška vročica 1,2...

lp goga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti