Trenutno [psi]...
ursyy
Trenutno [psi]...
ursyyPrebrani:
- James Rebecca: Čarobna, hudobna - priporočam, meni je bila zelo všeč
- Phillips E.S. - Samo zame - ta pa je taka pocukrana
Začenjam brati Dobimo se v slaščičarni. Babka (še tukaj) res hvala, da si mi jo poslala.
Nicholas Sparks: Poslednja pesem, krasen roman,ki ga preberete na dušek o družini, otrocih, ljubezni, smrti in življenju.
Andrea Levy - Mali otok - super knjiga.
Čas dogajanja je sicer po 2. svet. vojni, vendar vojne ne opisuje. Knjiga govori o štirih ljudeh - vsi živijo v Angliji - temnopolti par je iz Jamajke, belca sta Angleža. Vsak iz svojega zornega kota opisuje življenje, ki se jim na koncu združi v dojenčku, ki pa je temnopolt.
limonca26
Alexandra Potter: Pazi, šta želiš, možda ti se i ostvari; Kate Quinn: Hčere Rima (predknjiga Ljubica Rima, ki je fajn za brat - tako kot Hčere); Sophie Kinsela: Kupoholičarka u inostranstvu; Kupoholičarka i beba. Vse so super za pod borovce, ko švasa 35 stopinj - no ja, v senci nekoliko manj, a ne dost ![]()
lp
cervusberem in uživam Sue Townsend: Skrvni dnevnik in rastoče težave Jadrana Krta, Jadran Krt: divja leta, Jadran Krt pije kapučino, Izgubljena leta Jadrana Krta, Jadran Krt in množično uničenje...
SonjaKupoholičarke oz. v slovenščini strastne zapravljivke (6 kom) sem prebrala na morju, no, 2 doma, 4 na morju, prej sem si jih pa kronološko razporedila. Pa tudi če si jih ne bi, ne bi bilo kakšne posebne škode
.
Jan-Philipp Sendker - PRISLUHNI SRCU.
ZvončicaPrebrala sem že skoraj vse "resničnostne" zgodbe. Sedaj berem zgodbo katoliške iračanke, ki je po nedolžnem pristala v zloglasnem teheranskem zaporu Evin. Knjiga se kljub "težki" tematiki zelo lahko bere.
MARINA NEMAT: CENA ŽIVLJENJA
vsebina: http://www.bukla.si/?action=books&book_id=772
Tomorrow
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači prijatelj z orehi in čokolado

Masleni brizgani piškoti