Sladki greh
| Navzikaa je napisal/a: |
| Meni je bila zelo všeč (najbrž že omenjena) zbirka (pra)zgodovinskih romanov Otroci zemlje od Jean Auel: 1. knjiga: Rod jamskega medveda 2. knjiga: Dolina konj 3. knjiga: Lovci na mamute 4. knjiga: Pot domov 5. knjiga: Zavetje skal Knjiga s svojimi slikovitimi opisi popelje bralca v čas 10 000 let nazaj, v čas ledene dobe in splete čudovito zgodbo o 4-5 letni deklici, ki med potresom izgubi svojo družino. Na pol zavestno jo najde neandertalsko pleme in jo posvoji... Šesta knjiga pride na police v letu 2011.;) Navzikaa |
Je treba dodati, da tudi dokaj veren prikaz življenja neandertalcev (mimogrede, NUJNO pojdite v Krapino, super muzej je tam o njih, nov, spomladi letos odprt, res priporočam) in modernega človeka.
Na nočni omarici je začeta knjiga G.G.Marqueza " Žalostne kurbe mojega življenja", kdaj bom končala ne vem, berem stare forume na KulSlo...![]()
lp
mišzmokeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Veganske palačinke