Kaj beremo?

Lisa Kleypas - Za vsako ceno Guillaume Musso - Boš čakala name breskva

Martin Kihn - PRA$€C

helgula
Prebrala: Pirati srca (zelo lepa) sedaj pa prebiram Sestre od Danielle Steel (lepa, a žalostna) vsaj do sedaj, morda bo pa konec srečnejši buča

Dan Brown, Izgubljeni simbol,

Chloe Palow, Ognjeni kamni.

LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"

Kate Quin: Mistress of Rome oz. jaz berem Ljubavnica Rima (nikjer nisem zasledila te knjige v slovenščini. Pomagajte, prosim!) Sem mislila, da bo še eden od romanov v stilu Woodiwisove (no, ja, saj priznam - požrem jih na dušek ), pa je veliko bolj krut in krvav in ne skočita v posteljo takoj na drugem listu. Pravzaprav, sem že čez tretjino, pa še do cmokanja ni prišlo - pa ni dolgočasna knjiga, prav nasprotno - komaj sem našla čas, da sem tole sklamfala skupaj .

lp

cervus
Nora Roberts - Sanje o beli poroki Danielle Steel - Hiša na ulici upanja Kathleene Woodiwiss - Neuničljiva breskva

Nicholas Sparks: Izbira

Jannaa
Na mah prebrala dve knjigi slovenskih avtorjev, ki so se podali na pot in prehodili španski Camino. 1. Mirjana Steblovnik: Buen camino, peregrino 2. Saša Djura Jelenko in Vinko Jelenko: Camino: izkušnja dolga 800 kilometrov Obe knjigi sta odlični. Lp, Katja. katja76

Donna Woolfolk Cross--PAPEŽINJA IVANA

Ravno začela ,zgleda zanimiva

kriznana

Kate Moss: Labirint; Grobnica. No ja...

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti