Ravno prebrala Pravilo stirih, odlicno
zacenjam pa Zmenki na mrtvo, ki je bolj lahkotna, po prvih nekaj straneh se mi zdi da kar obeta ![]()
Ravno prebrala Pravilo stirih, odlicno
zacenjam pa Zmenki na mrtvo, ki je bolj lahkotna, po prvih nekaj straneh se mi zdi da kar obeta ![]()
Danes prebrala Žalostna cipresa od Agathe Cristie. Aha, saj res, Agatha, vse najboljše za 120 rojstni dan
!
lp
cervusManjka pika za 120. Evo je tukaj:. .
lp
cervus
Letos sem na plaži požirala delo Justine Strašek z naslovom IJANA, izdana v samozaložbi. Pretresljiva zgodba življenja slovenskega dekleta. Delo je napisano lahkotno, vsebina pa se te zelo dotakne.
Podrobneje ne bi opisovala, toplo priporočam.
Boris Vian - Pena dni
Včeraj za lahko noč pa Humphrey Carpenter - Shakespeare malo drugače - posrečeno
Vredno branja in razmisleka:
Simon Singh, Edzard Ernst: Zdravilo ali slepilo? Alternativna medicina na zatožni klopi.![]()
Vmes pa enmal Kvarkadabre v kuhinji..............da bom vedela, kaj in kako kuhati. ![]()
| rimljanka je napisal/a: |
Vmes pa enmal Kvarkadabre v kuhinji..............da bom vedela, kaj in kako kuhati.
|
A si uspela špagete zlomit tako, da so se zlomili samo na dva dela?????![]()
lp
cervusDaens sem školjkice jedla, ne špagetov...................ti me še čakajo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kraljevska jajčka s holandsko omako

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso