Jonas Jonasson: Analfabetka, ki je obvladala računstvo
bezi
Zdrava orehova potica
Jonas Jonasson: Analfabetka, ki je obvladala računstvo
beziPred nekaj dnevi sva se s prijatelji potepala po Zakojci. Poleg čemaža sem domov prinesla tudi nekaj čtiva:
France Bevk - Viharnik in Ljudje pod Osojnikom
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Včeraj sem si s knjižnice prinesla knjigo Čudo, zdaj pa moram samo še najti čas, da jo začnem brati.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/| mojezlato je napisal/a: |
Včeraj sem si s knjižnice prinesla knjigo Čudo, zdaj pa moram samo še najti čas, da jo začnem brati.
|
Ti to čudovito knjigo samo vzemi v roke in začni brat! Je ne boš mogla odložit do konca - vsaj jaz je nisem.
lp
cervusSem jo res v dveh dneh prebrala, ker je čudovita knjiga. Priporočam.
| elaphus je napisal/a: | ||
Ti to čudovito knjigo samo vzemi v roke in začni brat! Je ne boš mogla odložit do konca - vsaj jaz je nisem. lp
|
Igor Plohl, Ne domišljaj si! Avtobiografski roman, v katerem avtor opisuje svoj nesrečen padec z lestve, ki je zaznamoval njegovo življenje. Postal je paraplegik, njegovo zdravljenje, predvsem pa je občudovanja vredna njegova volja do življenja. Knjiga, ki ti da misliti.
ForaLepo vreme se je začelo, zato bom brala dosti manj. Trenutno berem o življenju ljudi iz Žirov in okolice; Milena Miklavčič: Ogenj, rit in kače niso za igrače.
MerlisaMavrica v pločevinki, mimaŠ. Resnična zgodba o boju z rakom.
ForaPopoldan izkoristila za lenarjenje in branje. Berem čudovit roman in mislim, da ga bom še pozno v noč:
Jurij Ritheu - Sanje v megli
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
Liane Moriarty: Moževa skrivnost
napeta zgodba o mami treh otrok, ki odkrije na podstrešju pisemsko ovojnico, na kateri je z moževo pisavo napisano "Naj jo odpre samo v primeru njegove smrti"; ker jo zanima , jo odpre in s tem spremeni svoje življenje in življenja drugih ljudi.
David Servan - Schreiber: Življenje brez raka
opisuje kako živeti, da bi se izognili tej bolezni
Dominique Loreau: Umetnost preprostosti
kako poenostavimo svoje življenje in ga s tem obogatimo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi