| sonci je napisal/a: |
MBrando, Fleminga sicer nisem nikoli brala, vem pa, da Jeffrey Deaver nadaljuje z zgodbami o JB:
http://www.emka.si/proste-roke-zepnica/PR/118888
|
HVALA LEPA!! Klobuk dol, klobuk dol
| sonci je napisal/a: |
MBrando, Fleminga sicer nisem nikoli brala, vem pa, da Jeffrey Deaver nadaljuje z zgodbami o JB:
http://www.emka.si/proste-roke-zepnica/PR/118888
|
Našla na podstrešju: Arto Paasilinna: Gozd obešenih lisic
Meni super knjiga :)
Cinnamon StickRavno včeraj sem dokončala Čudak Rowan, čudovit roman. Meni je bil zelo všeč.
Sem pa si domov prinesla najnovejšo od Avgusta Demšarja, da jo preberem. Njegovi detektivski romani so zelo berljivi, pa še domači so, ker se dogajajo v MB.
mojezlatoPrebrala Jo Nesbo: Brezskrbno....začenja s Pattersonom: Jaz, Michael Bennett
Binko83| Cinnamon Stick je napisal/a: |
Našla na podstrešju: Arto Paasilinna: Gozd obešenih lisic Meni super knjiga :)
|
Njegova Prikupna struparka je odlična :)
mojezlatoHvala za predlog, mojezlato :)
Cinnamon Stick
| Cinnamon Stick je napisal/a: |
Hvala za predlog, mojezlato :)
|
Ni za kaj :)
mojezlatoPrebrala, Pride ženska k zdravniku-Kluun. Česar takšnega, še nisem doživljala ob nobeni knjigi. Solze v očeh!
kvačkaricasem danes v knjižnici dobila nadaljevanje: Vdovec od Kluuna, pa so že na začetku spet solzice.......
predno začnem brati tretjo nadaljevanje, si vzamem malo premora, kaj lažjega ![]()
| kvačkarica je napisal/a: |
Prebrala, Pride ženska k zdravniku-Kluun. Česar takšnega, še nisem doživljala ob nobeni knjigi. Solze v očeh!
|
Tudi jaz sem jo prebrala s takimi občutki in na koncu jokala kot dež. Morem prebrat še tretji del, nisem vedela, da sploh obstaja dokler nisem prebrala tukaj.
angie :)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami

Zeljne krpice