Pozdravljeni!
Moja babica je dobila sladkorno bolezen. Zanima me, kaj lahko je oz. ali mi lahko kdo pošlje kakšne recepte?!
suzi
Pozdravljeni!
Moja babica je dobila sladkorno bolezen. Zanima me, kaj lahko je oz. ali mi lahko kdo pošlje kakšne recepte?!
suzi
a niso imeli v zdravstvenem domu predavanja na to temo? Mojega fanta je zdravnik poslal na serijo predavanj o sladkorni in je bilo res koristno.
Pri sladkorni je potrebno paziti na glikemični indeks. Nižji kot je, boljše je.
SonjaNaročite revojo Dita, vključite se v društvo Sladkornih bolnikov, ki izdaja revijo Sladkorna bolezen. Na teh naslovih so informacije prave, zanesljive.
Navodila kar tako, pa razni nasveti od tu in tam, so, vsaj na začetku, ko se še ne znajdete najbolje, bolj ali manj problematični.
http://www.diabetes-zveza.si/03_drustva.php
anamarija1, sploh nisem mislila tebe, no. Samo, če je nekdo nov sladkorni bolnik mu bolj pomagajo osnovne informacije.
Je pa tudi res, da v revijah tega tipa najdemo kup nesmislov in pomankljivih informacij, ki so zato zavajujoče.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

Srbski pasulj