Tako...radirka je postavljena na pravo mesto, da se mi ne bi slučajno kaj izbrisalo in sedaj je že skrajni čas, da se tudi jaz razpištolim in kaj dodam. Nikar ne mislite, da sem tri dni prespala, kajti ko sem se zadnjič oglasila, sem napisala:"Lahko noč:" Se pač zgodi, da enostavno kaj ne gre. Tako sem vas le hitela preletati, za računalnik pa se nisem uspala usesti.
Ne bom dolgovezila in ponavljala vtisov o našem srečanju, saj sama ne bi napisala nič drugače. Skratka: enkratno srečanje
enkratna organizacija
enkratna pogostitev
enkratne me vse...
Marjetka cvetka je bila bolj zadržana, zato pa jo je potem pošteno usekala s pesmico. Tudi vse ostale imam pred seboj, oziroma sem vas shranila v svoj notranji "album", kot se je lepo izrazila Robida, ki nas je presenetila tudi z duhovitostjo. Razočarana sem bila, ker ni bilo Ribe-ribice. Mislila sem, da jo bom končno spoznala. Claudia, linka še nisem preizkusila, ga bom malo kasneje. Držiš besedo! Najlepša hvala!
V petek tvečer se bom žuranju v Mariboru najverjetneje odpovedala. Dokler ne obiščem okulista (1. decembra), se moram izogibati daljših in tudi nočnih voženj. Tudi za računalnikom nisem zato tako pogosto. Bom pa potem nadoknadila. Bolne, ozdravite čimprej. Upam, da se bomo kmalu začeli dogovarjati za novo srečanje...
majdad