Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pupe dober dan! Imam toliko časa, da sem vas prebrala, da vas pozdravim, potem pa v kuhinjo, delat kosilo. Danes bo pica - za moja dva klasična, zame pa zelenjavna. Sem odkrila Etino - mešano zelenjavo v steklenki - ful dober. Lahko jo kombiniraš kamorkoli. V riž, med testenine, med meso, na pico. Super. No pa gremo delat. Punce uživajte današnji dan! bonaca
Hojla! Eni so pridni,drugi uživamo! Sonček pridno sveti in bomo nesli mal nosove na sveži zrak. Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Sem komaj prišla do računalnika,ker je moj mož čist noter padu v ene svoje rely igrice. pol pa vozi,Pa če jaz zraven gledam kakšen filem na tv in poslušam tiste brrrrrrr, brrrrrr. A si predstavljate. No sem mu kupila slušalke, da imam jaz mir. Saj ni tako hudo! Popoldne bo pa treba iti ven, no saj je že popoldne. Danes sem si za kosilo pripravila riž z gragom in peteršiljemin solato, njam njam Tuna ti pa v službi, uboga.Upam da si zdajle že doma. Bonaca, za to telenjavo moram pa tudi jaz pogledat, ker sem že čisto odvisna od zelenjave, zahvaljujoč tej dieti. Prej je bilo stalno na jedilniku meso in krompir ali pa kakšne redilne omake, zelenjava pa zelo malo krat, Čeprav sem jo imela rada samo kar nekako je nisem uporabila. Je pa nekaj tudi res, da je najlažje vreči v ponev kos mesa, je z zelenjavo kar malo dela, bi pa zdaj hitro zamenjala krožnik kuhane zelenjave za zrezek, mislim, da bi raje jedla zelenjavo. Dober tek!! hema
Živjo! Kakšen mrazzz! Jaz bom zamrznila. Sem bila na daljšem sprehodu, me je tako zazeblo v ušesa, da se bojim da mi bodo odpadla. :) Kako ste? Ste si že oddahnile od žurke? Kaj naj še dodam? Nič. Mislim, da je bilo predhodno poročilo dovolj izčrpno. Bilo je prijetno spoznati ljudi tudi osebno. Moram priznati, da bom odslej imela kar nekaj težav. Če priznam sem vas samo brala, ker sem v veliki dilemi tikati ali vikati? Saj vem kaj boste rekle. Ampak vseeno. Takšna sem tako sem bila vzgojena. Res pa je, da tudi vem kaj smo se enkrat že dogovorile. Tuna jaz imam danes sadje, ti pa bi me skoraj prikrajšala za sladek dan. Encijan kako nama gre? Jaz se mučim z vse mogočim sadjem in mislim na Marjanco, kako točno ve, da je treba pojesti samo malo oreščkov in drugih dovoljenih dobrot. Sama pa že cel dan med obroki zobam arašide in mandeljne. Marjanca bojim se, da bo tudi moja vrečka kmalu prazna. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Dorer večer kolegice!!! Po dolgem času se vam javim.Računalnik mi je že popravljen, bo treba novega!! Danes sem sadna in brez grehov!! Kaj pa Dušanka ti???Ravnokar grizljam jabolko za večerjo! Tek te resnično sprošča in še kg drsijo navzdol, čeprav gdaj narediš greh!!Marjanca, le tako naprej, sem resnično vesela, da ne tečem sama!! Hvala vam kolegice za spodbudne besede, to človeka motivira!!!Trenutno imam zelo močno voljo in mi tudi počasi uspeva s kg!! Lep večer vam želim in mirno noč!! Nočko!!! by, by!!!! helena45
Rožica, saj sem jih zadnjič v avtu, ko sem čakala na sina, tudi pojedla skoraj celo vrečko. Pa si jih stresi v skodelico, kolikor jih smeš pojesti, ostalo pa zapri in spravi.b Saj vem, kako je lahko napisati, narediti pa tako težko. Glede tikanja in vikanja si nikar ne beli glave. Kljub temu, da si videla naše gube in sive lase, nas še kar lepo veselo tikaj, saj se tako ne počutimo kot neke stare tete. Tuna, pa si res reva, da moraš še na gospodov dan biti v službi. Helena, samo jaz ne bom to počela vsak dan kot ti. 1x tedensko bo za moje koleno čisto dovolj. Pravkar sem pojedla 3 kakije. Jutri pa imam sadni dan in branje knjige 4 ure v avtu. Upam, da ne bo premrzlo. Pa obljubjajo sneg do četrtka. Sr..... Hema, pri tebi mož, pri meni pa sin za računalnikom in moram biti kar glasna, da ga spravim dol. Tudi moj ima slušalke na ušesih, tako, da mene lahko kap ali pa me odnesejo, pa ne sliši nič. Za znoret. marjanca45
Dober večer, punce , kako ste kaj preživele to mrzlo nedeljo? Jaz sem bila z familijo na LJ gradu, je bilo zelo lepo, ja , prazniki se pa res bližajo z neizmerno hitrostjo. Potem smo šli pa na kosilo in sem si naredila kar B dan, zdaj bom imela pa jutri in torek sadnega, da pridem malo na čisto. Seveda, če bom zdržala.Pa z Lisičko greva jutri na sprehod, če bo vse po sreči. Tudi jaz sem si včeraj kupila tiste kakije, ki se z lupino pojedo in sta bila božanska, sem imela enega za zajtrk, enega pa sem zmazala, ko smo prišli domov.So čisto drugačnega okusa kot imam jaz v spominu one druge. Jih pa res že dolgo nisem jedla, ravno zaradi predsodka, da so kosmati. Za jutri imam že dinjo pripravljeno, zdaj pa spati, da me ne zamika kakšna hrana. Rožica, kar se pa tikanja in vikanja tiče , pa imam občutek, kot da se že tako dolgo poznamo, da se (moje mnenje) čisto kamoti tikamo, tako amo tudi bolj sproščene in si lažje kaj zaupamo. Tako vsaj jaz mislim. Zdaj pa res grem. Lahko in mirno noč vam želim. Rmeli
Lepo pozdravljeni in dobro jutro kolegice!!! Po teku, še vas malo pozdravim.Zunaj je čudovita noč!!Svetla in romantična!! Danes je na vrsti statistika:-1kg od prešnjega tedna, to se pravi 10kg v 50 dneh.Tako jih imam sedaj 77kg in sem zelo zadovoljna!! Vem, da brez vas mi ne bi nikoli uspelo.Hvala vam!!! Rmeli zate držim pesti, da ti uspe sadna dneva izpeljat ali vsaj enega.Jaz sem imela včeraj sadni dan in ti povem,da je šlo brez problemov.V začetku, ko se spomnim je bil največji problem sadni dan.Sedaj lahko rečem, da je najboljši, to pa zato, ker te drugi dan nič ne tišči v želodcu in se počutiš zelo lahko!!lepo se razmigajta z lisičko!! Rožica, ti kar tikaj, nobenih predsodkov ne imej, ker je čudovito v takšni mladi družbi.Oglasi se še kaj!! Lepo se imejte na ponovnem delovnem tednu!! Še to,danes sem mesna in bo riba padla!!Kaj pa Dušanka, si še z mano?? čao,čao! helena45
Dobro jutro tudi od mene! helena, seveda sem še s tabo. Tudi jaz sem bila včeraj sadna, danes pa mesek. Bodo ražnjiči poadli, pa solatka, pa malo ajvarja zraven Tebi je pa res za čestitat - kile kar letijo dol. Pri meni pa zopet brez razlike - morda, če bi lahko večl gibala... Kako pa ostale dame? Ste ve tudi tako pridne kot Helena? vsem tistim, ki uspevate, pa zame in tiste, ki nismo preveč pridne. Helena, čakam te v čvekalnici! Lep dan vsem - baje bo malo belega dol letelo! Dušanka
Dobro jutro punce, na brzino, ker ne vem kdaj bom imela spet čas. Ja včeraj sem delala do 20h, meni se je zdajle začela abnormalna gužva - prazniki, novo leto - in bom še kakšne 3 tedne delala, delala, delala...pol proti koncu leta bom pa jaz počivala, pa bojo drugi delali. Pa me tale gužva nič ne moti, saj mi dnevi zelo hitro minevajo, pa malo drugače in bolj razgibano je moje delo. Zdaj pa vas pozdravljam...delo čaka... LP tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti