Ločevanje živil 90. dni - 5. del
ojla
Moram vas res pohvalit res ste priidne in vzdržljive.Jaz pa sem spet čist na začetku in sem preživela prvih štiri dni uspešno brez grehov tako da danes začnem s petim dnem in me čaka mesek ter solata.
Svetujte mi kaj naredim za jutri ko grem za cel dan kolesarit na primorsko pa sem mislila zamenjat dneve bi pač imela OH in naslednji dan ŠKROB da bi lahko šla na zelenjavno pico kaj pravite bi bilo to kaj narobe.
Se pa ful že veselim jutranjega dne saj pravijo da bo zelo toplo tako da mislim še malo zaplavat v morju za osvežitev.
Imejte se lepo in vsem želim lep vikend
-pika
dober večer pa čeprav že pozen
Za mano kar naporen dan saj sva z možem betonirala tko da sem kar utrujena.Moj 5 dan oziroma mesni dan uspel brez grehov ful sem vesela.Vidim da delate seznam debelušk zato bom kar po vrsti pisala moje
podatke
-pika Domžale 78,5kg 1,60cm -1,5kg 1967 65kg -12kg
katarina tebe pa prosim da jih vpišeš.
Zdej pa spat ker grem juti na Primorsko in mogoče bom še plavala ker bo zelo toplo
lahko nočko
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda

Jabolčne rožice