Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene! Pridružujem se vam na ločevalni dieti. Danes je za mano uspešni drugi dan, škobni dan. Za zajtrk sem imela dve jabki, za kosilo pečen krompir in zeleno solato z radičem, za večerjo pa kuhan krompir z gobovo omaki in solato. s00s
Pozdravljene Mene danes neki matra, pa ne vem, če je je to vreme krivo, al pa težave pred .......................saj veste čem ... Sama nase tečna , jedla sem testenine, za večerjo sem pa mela tortico((ja, ja sama sem jo spekla in prav fina je bila, pa dobra tud)), ampak jaz bi še kar neki jela,pa jela ........ se komaj še zadržujem , tako , da sem se odločila , da grem spat ..... O madonca , k je že tolk ura šele zdele vidm.............. Lahko noč vam želim in se jutri kej oglasim l u c k y
dobro jutro Lucky day najbrž ti hitro mine dan ča ne veš da je ura polnoč.... Jaz grem zvečer rada kmalu spat,sem pa jutranji tip...sem že posesala pomila posodo od večerje perem drugi stroj cunj,prebrala sem jutranji časopis,spila kavico,zakurila kamin....pa še kaj bi se našlo. Danes je moj B dan in bom najbrž jedla kašen jogurt,ker sem zadnje dni preveč....vaga pa seveda stoji...
Jutro! soos dobrodošla! Danes je pa lep sonček, kar drugačno počutje kajne? No, danes sem na škrobu. Zajtrkovala še nisem, bom pa 2 kivija. Kosilo pa bo riž z zelenjavo (koruza, grah, korenje, gobice) Mmmmmmmmm, upam, da bo dobro. Včeraj sem šla s psom na sprehod, pa je ful pihalo, mi je bilo prav žal, da nisem vzela kape potem pa sem "migala" na aerobiki (seveda doma!) Darja- nič se sekirat, če vaga stoji. Če se ti počutiš boljše in si bolj samozavestna je tudi to nekaj, kajne? Kje pa se kaj Blažkaa potepa? Lep dan želim vsem, pa pridne bodite, ne grešit. Saj veste kmalu bo vikend, z njim pa šunka. kratkolaska
Ja ta vikend bo pa šunka - za mene v Portorožu sam sem brala napoved in menda bo čez vikend spet sneg....pa me potem nikamor ne vleče ker so slabe ceste pa srečaš kakega norca.... Upam da ne bo..
Uuuuuuu, Darja- to pomeni da greš na lepše! V nedeljo res napovedujejo sneg, upam, da ga ne bo. Če bo, potem letos ne bo nič sadja doma, ker bo vse zmrznilo (namreč marelice, nektarine, breskve, vse že cveti)! Si misli katera prilagodit jedilnik zaradi praznikov? Meni ravno v soboto pride meso, pa ne vem če bi potegnila 2 vitaminska dneva, da bo v ned meso? Bom vidla sproti. kratkolaska
Jaz sem že v načrtovanju diete, na nedeljo in ponedeljek mislila na velikonočne jedi, zato takrat za dva dni prekinem z dieto. Potem pa me v torek čaka vodni dan... da se vsega očistim Marna
HITIM V SLUŽBO.........
Pozdravljene. Kako ste kaj? Al se že kaj pripravljate na praznike? Al pa si boste prvošle kaj podobnega od tega[url=http://www.spimpaj.si][/url] ali pa morda kak ples v dobri družbi[url=http://www.spimpaj.si][/url] Jaz sem še kar na dieti s sicer manjšimi pregrehami, dokler ne bo (-3kg). Upam, da me prazniki ne bodo preveč s tira vrgli. Ve pa vidim ste kar pridne in v poletje boste skočile vse vitke in poskočne[url=http://www.spimpaj.si][/url] Bom kar nehala, da me ne boste imele poln kufer, bom pa vas brala tekom dneva, ko bo seveda čas lep dan (pri nas sije sonček)
Ha, Kristalka očitno sem nekaj zabluzila pri spimpanju, upam, da se da normalno brat.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti