| sissyp je napisal/a: |
| valery2, Na sadni dan ni juhe. sissyp |

| sissyp je napisal/a: |
| valery2, Na sadni dan ni juhe. sissyp |
Sissyp hvala.
Sem prav zastopila ,a nisem bila prepričana.Bom kar pila juho in tudi obrokov se držim. Saj imam 90dni časa za 10 kg.![]()
Moram kuhat zelenjavno juhco.
čao
valery2S.Marinka4 ti imaš enak urnik kot jaz.
Štirje dnevi so mimo.Zjutraj sem se vagala- 1 kg manj .![]()
![]()
Čeprav sem začela malo po svoje sem zadovoljna.Sedaj se bolj držim reda.Juhca iz korenja , kolerabice in z. kocke je v želodčku.Sem se odločila ,da bom na sadni dan kar zelenjavno juhco prakticirala.Samo sadje cel dan me ne zapolni in se bojim ,da bi zašla v hladilnik. ![]()
Prosim , če mi katera pove, kaj ste naredile ,ko ste izgubile dovolj kg in še ni poteklo 90 dni . Ste prej zaključile in začele vzdrževat?
Jaz sem čist not padla.Se ful dobr počutim.OH dan prav paše in ti da novo moč.
Vsem želim veliko
na dieti.
Sedaj grem še malo na vrt, dokler je še![]()
Čao
valery2
No, za menoj je zelo "nor" vikend, tako da nisem imela kaj "pametnega" za napisati
.....
Smo pa včeraj imele punce ženski dan. Jaz, moji hčerkici in babica (moja mama) smo šle v Dobrno in se cel dopoldan sprehajale, pojedle tortice (saj vem, saj vem
Danes sem peljala hčerkici v Celje, da sta (končno) šli gledat Alvina in veverički (a je sploh potrebno opisovati njuno navdušenje
) pa spet malo po trgovinah kalorije kurit in zapravljat.
Evo, nekaj sem napisala. Vsekakor je pa priporočljivo, da vse novinke preskočite moj post, saj vas lahko napelje na greh
.
Želim pa vam veliko uspeha pri vaših prizadevanjih in da bi vam "tiste" kopalke super pasale
blažkaaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike

Lečina juha in krekerji iz polente