Ločevanje živil 90. dni - 5. del

sissyp je napisal/a:
valery2, Na sadni dan ni juhe. sissyp
Je pa lahko namesto obroka sadja (kosilo) zelenjavna juha. Seveda v takšni juhi ni kakšne smetance, moke ali kaj podobnega - zelenjava in začimbe! Kristalka
Saj ne izpuščam večerje namenoma. Kosilo imam šele ob štirih, pa da končam je ura pol petih. Med obrokoma mora menda biti 4 ure presledka, ne sme se pa jesti po osmi uri. Tako da mi ne ostane drugega, kot počakati na naslednji dan. Komaj čakam jutrišnji dan- ČOKOLADA!!! barbay

Sissyp hvala.

Sem prav zastopila ,a nisem bila prepričana.Bom kar pila juho  in tudi obrokov se držim. Saj imam 90dni časa za 10 kg.

Moram kuhat zelenjavno juhco.

čao

valery2
Barbay,jaz tudi pridem domov okrog 16, pol imam okrog 16.30 lahko kosilo, zvečer pa obvezno (ko sem bila res pridna) sadje oz.kar je ostalo od kosila, grešiti sem začela, ko sem začela izpuščati večerje in nato me je ob 22 uri napadla lakota in takrat sem planila po hrani, pa se je to zgodilo enkrat, pa dvakrat pol sem pa imela slabo vest in vrtela sem se v začaranem krogu , no sedaj mi je to šola, da jem rajši normalno več obrokov. Imam zajtrk 1x sadje(6.30), malico (9.30) in 1 xsadje (11-13 v službi), doma kosilo (16-17 ) in zvečer večerjo (19-20) Kristalka, popravi me, če sama tudi kaj narobe delam. Kristalka, Hema vprašanje za vaju; ker sta obe športno aktivni ali uživata kake dodatne vitamine in minerale oz. ali že s samo hrano prejmeta zadostno količino vseh potrebnih snovi? lp s.marinka4
s.marinka4 nič ne delaš narobe - predvidevam, da je večerja bolj lahka. Kar se pa dodatkov k prehrani tiče, ne jemljem nič posebnega, včasih kakšen vitamin (od A-Ž) ali B-kompleks kapsulo, si pa večkrat naredim napitek iz šumeče tabletke magnezija. Saj, če bi kakšnega strokovnjaka vprašala, bi gotovo kaj "predpisal", vendar po počutju menim, da kakšnih posebnih dodatkov ne potrebujem. Če mi pa fitnes pade na sadni ali celo lunin dan, pa pred tem, za energijo, pojem pest rozin ali malo temne čokolade. Kristalka
Zdravo po dolgem času O kako veliko sem imela za prebrat.Same nove članice stare so se pa skrile.Kje pa steeeeeeeeeeeeeee. Naj povem Sissyp da sem tudi jaz imela carzki rez sicer že pred 15-imi leti in da tudi jaz nisem nič telovadila 1 leto ker enostavno nisem mogla in tako mi je ostalo ,,špeha,, na trebuhu veliko in se ga nisem znebila še do danes.Ne vem kako naj ga spravim dol ker mi po dieti še kar ostaja in ne gre in ne gre nikamor.Pravijo da moraš telovadit/delat trebušnjake/ vendar to ni res. Dobiš samo nekaj mišic pod špehom ostalo pa ostane.Sem probala eno leto po 150 trebuš. na dan pa ni bilo efekta. Me pa zanima če je katera probala TONALIN FORTE CLA za topljenje maščob, ker pravijo da pomaga ampak predno ga kupim/20 e /bi rada mnenje od katere ki ga je probala. Barbay naj ti povem da jaz skoraj vedno pojem sadje za večerjo ker imam pozno kosilo in zvečer nisem lačna pa ni zato nič narobe.Kruh jem samo polnozrnat prva dva dni.Se pa sok šteje kot obrok.Juhe ne pijem nikoli in ne jem čokolade. Tako dovolj za sedaj.Vztrajajmo in nam bo uspelo.Jaz sem dala dol 10 kg sedaj mi pa stoji že več kot 14 dni in sem kar malo jezna.Imam pa danes sadni dan in sem pojedla že 4 banane.Kar malo preveč ker banane redijo ampak tako so mi dišale, če pa bom še lačna pa bom še eno jabolko.Jutri pa mesek HURAAAAAAAAAAAAAAA. lepo se imejte in se smejte. lp yoy yoy

S.Marinka4 ti imaš enak urnik kot jaz.

Štirje dnevi so mimo.Zjutraj sem se vagala- 1 kg manj .

Čeprav sem začela malo po svoje sem zadovoljna.Sedaj se bolj držim reda.Juhca  iz korenja , kolerabice in z. kocke je v želodčku.Sem se odločila ,da bom na sadni dan kar zelenjavno juhco prakticirala.Samo sadje cel dan  me ne zapolni  in se bojim ,da bi  zašla v hladilnik.

Prosim , če mi katera pove, kaj ste naredile ,ko ste izgubile dovolj kg in še ni poteklo 90 dni . Ste prej zaključile   in začele vzdrževat?

Jaz sem čist not padla.Se ful dobr počutim.OH dan prav paše in ti da novo moč.

Vsem želim veliko na dieti.

Sedaj grem še malo na vrt, dokler je še

Čao

valery2
Dober večer Saj sem še živa....sam delovno razpoložena.Vikend je bil delaven,včeraj sem delala do 14 potem sem imela en pregled,pa sem prišla pozno domov,potem pa še vsa gospodinjska opravila....danes pa tudi,domov komaj ob 15.30 pa možu sem šla nekaj pomagat v delavnico,in sem prišla zdajle v hišo. Sem pa imela lažji "pretres"živčkov in moram priznat da sem spet malo pogrešila...,pa jutri ne bom.. Zdaj pa grem pod tuš. Res pa je da tudi Blažke nisem zasledila,najbrž hodi okoli jezera,ko je tak lep dan... Lepo se imejte,vse nove pa kar pogumno držite se pravil pa ne boste izpadle darja-
Pozdravček tudi od mene No, za menoj je zelo "nor" vikend, tako da nisem imela kaj "pametnega" za napisati ..... Smo pa včeraj imele punce ženski dan. Jaz, moji hčerkici in babica (moja mama) smo šle v Dobrno in se cel dopoldan sprehajale, pojedle tortice (saj vem, saj vem) , punci sta uživali na sončku, nabirali žafrane in se spuščai po toboganu, medve pa klepetali, klepetali, klepetali.... Okrog pol dveh smo šle še malo čofotat v bazen, se malo masirat v jakuzzi; skratka - se sproščat. Zvečer pa na pizzo (no, kaj sem vam rekla), ponoči pa "reševat svet" v postelji z dragim. Pa ne takoj pomisliti na kaj žgečkljivega Danes sem peljala hčerkici v Celje, da sta (končno) šli gledat Alvina in veverički (a je sploh potrebno opisovati njuno navdušenje) . Jaz pa malo firbce past po trgovinicah, potem smo pa šle na kosilo (na Š dan sem jedla makaronovo meso + mešano solato). Nato sta "odbrzeli" v Džunglo, jaz pa s prijateljico na tortico (no, rojstni dan sem imela v nedeljo; hvala, hvala ) pa spet malo po trgovinah kalorije kurit in zapravljat. Evo, nekaj sem napisala. Vsekakor je pa priporočljivo, da vse novinke preskočite moj post, saj vas lahko napelje na greh. Želim pa vam veliko uspeha pri vaših prizadevanjih in da bi vam "tiste" kopalke super pasale No ja, pa saj nikoli ni prepozno, da spregledamo. Jutri je novi dan... blažkaa
lep pozdrav vsem:) že nekaj časa se nisem oglasila, vendar sem pa vas spremljala..izpite sem dala skozi sedaj pa spet predavanja+sedenje v predavalnicah in gledanje v steno vidm d ste pridne..točka kako ti gre?pa ostale?vidim da je veliko novih-lepo!!jaz še vedno pomalem ločujem.. nekaj pa bi vas rada vprašala...moja "tašča" ima kmalu rojstni dan (42) in se mi niti ne sanja kaj naj kupim...skupaj z fantom bi kupila..samo on je tipični moški k se mu ne sanja o darilih lani sva ji kupila biserne uhančke in se ji je en uniču(biserček je odpadu), pa je bila zelo žalostna. in sem razmišlala če bi se dalo popravit(kaj pravite??) ali pa da bi kupila nove?al to nebi bilo dobro?? pomagite pridne bodite, veliko bodite na svežem zraku in bodo kilogramčki šli še hitreje dol žabica21

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti