Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hello! Ja tudi za mano je prvi dan. Zanimivo, ko sem šla spat, sm čutila lakoto, tako da še spati nisem mogla. Je pa zjutraj minilo. Danes bom jedla riževe oblate in pa zelenjavo. Lepo se imejte barbay
Pozdravljene punce. Vsem, ki ste nove polagam na srce: držite se diete, ker v prvem krogu je najlažje shujšati, vsak naslednji krog je težje (govorim iz mojih izkušenj).V prvem krogu sem iz 110 kg prišla na 86. Potem sem par kg dobila nazaj (92) in ko sem se lotila ločevalne spet sem prišla samo do 87. Premalo trme in prepričanja "da itak vse že obvladam okrog diete" Zdaj pa te kg držim. In še vedno ločujem med obroki. Barbay, priporočam ti, da ne izpuščaš večerje, ker boš tako vedno hodila spat lačna in boš drugi dan toliko težje zdržala samo ob sadju do kosila. Lepo se imejte. Grem delat, zunaj pa tako lepo vreme Hema
Ojla, Hema kje pa se skrivaš , pa Blažkaa, Kristalka, Darja? Mal napišite kaj ste novega doživele na blog? Jaz sem se začela mal bolj disciplinirano držat diete, ker sem zmotno mislila, da lahko ob vsej "rekreaciji" grešim pa me je neslo, tako, da moram podaljšati tja do maja. Sicer pa je zunaj tako lepo vreme, da če niste v službi se splača iti ven v naravo (jaz bi šla po regrat , pa na žalost ne morem, ker sem v službi) Lepo se imejte in podite pridne s.marinka4
HEMA je napisal/a:
Pozdravljene punce. Vsem, ki ste nove polagam na srce: držite se diete, ker v prvem krogu je najlažje shujšati, vsak naslednji krog je težje (govorim iz mojih izkušenj)... Barbay, priporočam ti, da ne izpuščaš večerje, ker boš tako vedno hodila spat lačna in boš drugi dan toliko težje zdržala samo ob sadju do kosila.
Nobenega obroka ni dobro izpuščat - telo hrano hoče, če mu je ne daš, se brani tako, da nazadnje pojedeno "uskladišči", potem pa nastajajo maščobne blazinice. Kristalka
sissyp je napisal/a:
valery2, Na sadni dan ni juhe. sissyp
Je pa lahko namesto obroka sadja (kosilo) zelenjavna juha. Seveda v takšni juhi ni kakšne smetance, moke ali kaj podobnega - zelenjava in začimbe! Kristalka
Saj ne izpuščam večerje namenoma. Kosilo imam šele ob štirih, pa da končam je ura pol petih. Med obrokoma mora menda biti 4 ure presledka, ne sme se pa jesti po osmi uri. Tako da mi ne ostane drugega, kot počakati na naslednji dan. Komaj čakam jutrišnji dan- ČOKOLADA!!! barbay

Sissyp hvala.

Sem prav zastopila ,a nisem bila prepričana.Bom kar pila juho  in tudi obrokov se držim. Saj imam 90dni časa za 10 kg.

Moram kuhat zelenjavno juhco.

čao

valery2
Barbay,jaz tudi pridem domov okrog 16, pol imam okrog 16.30 lahko kosilo, zvečer pa obvezno (ko sem bila res pridna) sadje oz.kar je ostalo od kosila, grešiti sem začela, ko sem začela izpuščati večerje in nato me je ob 22 uri napadla lakota in takrat sem planila po hrani, pa se je to zgodilo enkrat, pa dvakrat pol sem pa imela slabo vest in vrtela sem se v začaranem krogu , no sedaj mi je to šola, da jem rajši normalno več obrokov. Imam zajtrk 1x sadje(6.30), malico (9.30) in 1 xsadje (11-13 v službi), doma kosilo (16-17 ) in zvečer večerjo (19-20) Kristalka, popravi me, če sama tudi kaj narobe delam. Kristalka, Hema vprašanje za vaju; ker sta obe športno aktivni ali uživata kake dodatne vitamine in minerale oz. ali že s samo hrano prejmeta zadostno količino vseh potrebnih snovi? lp s.marinka4
s.marinka4 nič ne delaš narobe - predvidevam, da je večerja bolj lahka. Kar se pa dodatkov k prehrani tiče, ne jemljem nič posebnega, včasih kakšen vitamin (od A-Ž) ali B-kompleks kapsulo, si pa večkrat naredim napitek iz šumeče tabletke magnezija. Saj, če bi kakšnega strokovnjaka vprašala, bi gotovo kaj "predpisal", vendar po počutju menim, da kakšnih posebnih dodatkov ne potrebujem. Če mi pa fitnes pade na sadni ali celo lunin dan, pa pred tem, za energijo, pojem pest rozin ali malo temne čokolade. Kristalka
Zdravo po dolgem času O kako veliko sem imela za prebrat.Same nove članice stare so se pa skrile.Kje pa steeeeeeeeeeeeeee. Naj povem Sissyp da sem tudi jaz imela carzki rez sicer že pred 15-imi leti in da tudi jaz nisem nič telovadila 1 leto ker enostavno nisem mogla in tako mi je ostalo ,,špeha,, na trebuhu veliko in se ga nisem znebila še do danes.Ne vem kako naj ga spravim dol ker mi po dieti še kar ostaja in ne gre in ne gre nikamor.Pravijo da moraš telovadit/delat trebušnjake/ vendar to ni res. Dobiš samo nekaj mišic pod špehom ostalo pa ostane.Sem probala eno leto po 150 trebuš. na dan pa ni bilo efekta. Me pa zanima če je katera probala TONALIN FORTE CLA za topljenje maščob, ker pravijo da pomaga ampak predno ga kupim/20 e /bi rada mnenje od katere ki ga je probala. Barbay naj ti povem da jaz skoraj vedno pojem sadje za večerjo ker imam pozno kosilo in zvečer nisem lačna pa ni zato nič narobe.Kruh jem samo polnozrnat prva dva dni.Se pa sok šteje kot obrok.Juhe ne pijem nikoli in ne jem čokolade. Tako dovolj za sedaj.Vztrajajmo in nam bo uspelo.Jaz sem dala dol 10 kg sedaj mi pa stoji že več kot 14 dni in sem kar malo jezna.Imam pa danes sadni dan in sem pojedla že 4 banane.Kar malo preveč ker banane redijo ampak tako so mi dišale, če pa bom še lačna pa bom še eno jabolko.Jutri pa mesek HURAAAAAAAAAAAAAAA. lepo se imejte in se smejte. lp yoy yoy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti