Pozdravček tudi od mene

No, za menoj je zelo "nor" vikend, tako da nisem imela kaj "pametnega" za napisati

.....
Smo pa včeraj imele punce ženski dan. Jaz, moji hčerkici in babica (moja mama) smo šle v Dobrno in se cel dopoldan sprehajale, pojedle tortice (saj vem, saj vem

) , punci sta uživali na sončku, nabirali žafrane in se spuščai po toboganu, medve pa klepetali, klepetali, klepetali....
Okrog pol dveh smo šle še malo čofotat v bazen, se malo masirat v jakuzzi; skratka - se sproščat.
Zvečer pa na pizzo (no, kaj sem vam rekla

), ponoči pa "reševat svet" v postelji z dragim.
Pa ne takoj pomisliti na kaj žgečkljivega

Danes sem peljala hčerkici v Celje, da sta (končno) šli gledat Alvina in veverički (a je sploh potrebno opisovati njuno navdušenje

) . Jaz pa malo firbce past po trgovinicah, potem smo pa šle na kosilo (na Š dan sem jedla makaronovo meso + mešano solato

). Nato sta "odbrzeli" v Džunglo, jaz pa s prijateljico na tortico (no, rojstni dan sem imela v nedeljo; hvala, hvala

) pa spet malo po trgovinah kalorije kurit in zapravljat.
Evo, nekaj sem napisala. Vsekakor je pa priporočljivo, da vse novinke preskočite moj post, saj vas lahko napelje na greh

.
Želim pa vam veliko uspeha pri vaših prizadevanjih in da bi vam "tiste" kopalke super pasale

No ja, pa saj nikoli ni prepozno, da spregledamo. Jutri je novi dan...

blažkaa