Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tajka je napisal/a:
dober večer vsem... malo pokukam in preberem vaše vtise, razmišljanja... mi pa veliko časa vzamejo moji otroci, služba, pa skrb za gospodinjstvo, zato mi kakšna stran tudi uide. kristalka, verjetno si ti minus 28 cm naredila v enem letu... ali se motim??? lahko noč, pa pridno ločujte. jaz že tajka
Takole je Tajka - teh 28 cm sem izgubila ob 20. urah vodene telovadbe. Trenerka izmeri obseg pod prsmi, pasu, trebuha, bokov, in nadlakti. V krogih ločevalne pred tem (90 dni ločevanja, 90 dni vzdrževanja in še en krog ločevanja) sem na istih mestih izgubila skupaj 48 cm - vse skupaj v dobrem letu torej 76 cm. Iz teh podatkov je razvidno, da je še kako pomembno ob hujšanju tudi telovaditi. Rezultati še kako prav pridejo za motivacijo takrat, ko se teža ustavi, cm pa kljub temu gredo stran. Kristalka
Ups, pozabila sem prav lepo pozdraviti vse nove - novinke/povratnice - zelo lepa druščina smo že, a ne? Glede na to, da smo nekaj že razmišljale, da se mogoče kdaj srečamo, naj, katera želi, pripiše od kje je: Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Kristalka
sissyp-Šentjernej sissyp
Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Sissyp: Šentjernej Kristalka
Pozdravljene vse, vidim, da imamo podporo kar dobrih poznavalk te diete. To je lepo in dobrodošlo. Ne vem katera je že enkrat napisala, da ko bo najbolj lačna bo sedal za računalnik, in prav tole zdaj delam jaz. Danes je 2. dan- in sem enako kot ti LUCKY DAY nardila zelje s krompirjem. Do malo prej ni bilo sploh lakote, popila sem cca 3 l vode, ampak po večerji mi pa tako kruli po želodcu, kot da danes nisem še nič jedla. Pa kot da to ne bi bilo dovolj, sem danes dobila obiske,.......pa čokolade in sladkarije....sej sem jih pospravla, ampak marmeladne štručke so pa že cel dan na miz in cel dan jih že gledam..... in mi je uspelo, nisem se jih dotaknila,....in vesela sem ker sem vztrajala. čeprav dvomim da bom taka kot je tista na 815 strani, ker pol me mož tud pogledal več ne bo....hec. Ma pač rajši za kej prjet. Sicer pa kot sem že napisala vidite, da je zaloge dost..... že danes po drugem dnevu pa sem sama sebi tako lahka................kot bi imela 5 kg manj. kje je NAJA74? zanima me odgovor na tisto vprašanje od zadnjič..... NO PA LEPO VZTRAJAJTE. Se še kej oglasim in takrat vedite, da sem laaaačnaaa. Sissy sissyp
lucky day--ne morte verjet-ŠENTJERNEJ LUCKY DAY
POZDRAVČEK ja, sissyp tud pr men do prejle ni blo krize(((sm šla mal ven na sprehod, pa sem še tist kar sm pojela skurila))) in ,ko pridem v kuhno, hajd po zelju,ja če ni druzga (no ne da ni,ampak,če se ne sme).Pa moj aparat je glih kruh spekel,si predstavljate,kakšen vonj se širi po stanovanju????HUUUDOOO!!!!!!!!!!!!! drugač sm pa zdele kar O.K.,se moram še izmislit kaj bom jutr si skuhala. A ma mogoče kakšna, kako pametno idejo na vrsti mam OH dan L.P. Pa kej finga skuhajte L u C k Y d A y
Js nism nč kuhala, dons mam vodo in do zdej zloooo pridna. Voda čisti. Komaj čakam, da jutri stopim na tehtnico. Upam, da bo pokazala kaj manj.

Pozdrav vsem.

Tudi jaz sem se odločila ,da se pridružim. Imam  10kg preveč in jutri začnem.Upam, da mi bo uspelo.

Se beremo jutri.

valery2
Pozdravljena tudi valery2, dobra volja se širi.... super... lucky day jaz bom jutr delala tako kot v knjigi piše pico, gor bom dala pa paradižnik, ki ga imam v skrinji na kose narezanega pa mal ol. olja, sam to ne vem al zraven lahko tud solato.. ....... povejte mi o teh juhah, tiste, ki imate že izkušnje, so nujne ? Sej te res nekako zapolnijo, ampak samo tiste mesne, vsaj mene. SY kako je na vodni dan, je kriza. Je to prvi 29. dan? se že kaj pozna na vagi? No pa že hitimo veselo jutr naproti. Pa uspešno. sissy sissyp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti