Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Ha,ha eno tako letečo Blažkoo sem videla tudi včeraj zjutraj! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
YOY mi lahko prosim bolj natančno poveš kje najdem na internetu to drugo dieto, ko nimaš OH, škroba, kruha in itd. Najlepša hvala. Jaz pa šibam se nazaj učit tocka
LP Sem mislila kako bo danes lep dan da bom šla malo ven....ampak pri nas je tako mrzlo pa megla prav grdo je zunaj,pa se mi ne da. Zdajle kuham kosilo,potem pa bom šla malo po trgovinah....ko imam ravno čas.Po službi se mi nikoli ne da . Blažkaa je pa res zaposlena,bo morala potem na B nalepit svojo novo kuhijo,da bomo vidli kaj je toliko časa ustvarjala. Yoy koliko pa imaš namen shujšat,da se ti tako mudi. Vse smo take da bi rade na hitro dale dol ampak očitno to ne gre. Da bi jedla samo zelenjavo pa bi zdržela kvečjemu en teden,več pa ne....... darja-
Priporočen in preizkušen jedilnik !!! PONEDELJEK Zajtrk: kava brez sladkorja v poljubnih količinah, polno zrnata žemljica Kosilo: 2 kuhani jajci, osoljena špinača kuhana na vodi Večerja: velik zrezek (18 dkg) ali biftek na olju v ponvi, zelena solata TOREK Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: velik zrezek, zelena solata, poljubno sadje Večerja: kuhana šunka v poljubni količini SREDA Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: 2 kuhani jajci, zelena solata, 1 paradižnik Večerja: kuhana šunka, zelena solata ČETRTEK Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: piščanec na žaru, solata Večerja: sadje in jogurt v poljubni količini PETEK Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: zrezek na žaru, zelena solata, sadje po izbiri Večerja: kaj imate najraje na jedilniku SOBOTA Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: Kuhana riba ali zrezek na žaru, solata z limono Večerja: ista kot v petek NEDELJA V nedeljo pa uživaš svoje najljubše jedi v zmernih količinah! Če se ob dieti počutimo utrujene popijemo zjutraj še multivitaminsko tableto, ki vsebuje poleg vitaminov tudi veliko mineralov. Popijemo jo s čisto vodo, z vodo razredčenim jabolčnim sokom ali nesladkanim zelenim čajem. Akatera pozna tole?To je dieta iz kliničnega centra in v 14 dneh shujšaš 9 kg...........haloooo!! darja-
Darja jaz poznam to ja. Sem že sprobala in koliko se spomnim sem v 14 dneh izgubila 5 kg. Te diete baje uporabljajo v bolnicah za bolnike. Probat ni greh. Jaz se še odločam kaj naj naredim. Sedaj v 2 krogu nočejo in kg dol in ne vem ali še naj sploh se držim ločevanja ali ne. Ne vem ali se bo obrestovalo. tocka
Tocka je treba bit vztajen mi je enkrat Hema napisala da ko pa se začne pa gre spet hitreje naprej,kar lepo ločuj zdržimo še nekaj dni pa bomo vidle. Moj rezultat po enem mesecu:0,5 kgggggggggggggg,bravo Darja kar tako naprej........ darja-
Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Tole smo trenutno vse druge se še dopišite.........,ker ko bo malo bolj toplo pa bo res treba imeti piknik,ampak do takrat morate dat še nekaj kg dol da boste takrat lahko jedle po mili volji.... darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 30. jan 2008 11:50:34
Jaz sem se odločila naslednje: 1. Ločevala bom še vedno 2. Večerje bom črtala, za večerjo bo kakšno sadje ali pa nekaj lahkega, jogurt ali kaj podobnega. 3. Sladkarije bom omejila, ne bom jih jedla vsak OH dan. 4. Kruh bom čimbolj zmanjšala. Upam, dami bo to uspelo. Vam povem čez mesec dni, če to funkcionira. Meni pa se res MUDI zgubit kg, če ne bom na prvi dan službi lahko šla samo v spodnjih hlačkah dealt, ker me bodo hlače preveč tiščale. Sem mislila, da bo pri 2. krogu tudi šlo tako lepo dol, zato pa sem rekla, da so mi hlače prav. Darja ti imaš tudi zdaj 2. krog? Mogoče sem te že vprašala, samo sem pozabla tocka
Danes sem se pa še jaz opogumila, predvsem zaradi tocke in darje. Pred 4 leti sem šla prvič na to dieto, se je držala kot klop in shujšala najprej 4kg, nato pa še 3. Milina, vam rečem in vse je držalo 2 leti. Potem pa, ne vem kako in zakaj, je prišlo v samo enem mesecu vseh 7kg nazaj. Za to novo leto sem končala drugo rundo ločevanja in rezultat je ena ogromna grda NULA (0). Edini greh je bil, da sem v čaj dala kapljico mleka tudi na nebeljakovinske dneve in da sem kdaj sladico zamenjala s kosom kruha z margarino, soljo in svežo papriko. Jaz sem obupala. lp vsem ZdenkaG
Tocka meni se kočujejo prvi trije meseci,če to misliš drugače pa sem s to dieto že hujšala pred leti.... ZdenkaG,res smo ene take reve a ne.Ampak sem danes razmišljala,da če ne bomo nadaljevale in začele normalno jest bomo dobile kg nazaj.........zato pogumno naorej.Sem si rekla da bom pa en mesec več na dieti,če je ta en mesec stala....... darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti