Blažkaa dobro jutro.Najprej ti moram napisat glede laminata v kuhinji,sam da ne boš potem možu rekla da sem jaz kriva.......
Tudi jaz imam že dve leti v kuhinji laminat,kupili smo kvalitetnega,brez sijaja,imitacija ploščic........kok sem ga jaz že preklela.......Na stropu imam reflektorje(5 kom),ki svetijo naravnost v tla,vsaka kaplica se pozna....Kar se tiče kvalitete pa tako.Rekli so nam da je kvaliteten??!!,pa mi je že nekajkrat padel na tla nož pa....saj veste,da kdaj tudi kaj pade a ne?Na tleh pa luknje in to se zdaj pozna kar črno,res ni lepo........
Izbrala si super barvo to ti moram priznat.Moja kuhinja pa je temno modra oziroma kraljevsko modra+bela......blazno mi je všeč modra barva,pa tudi kopalnica je modra+svetlo modra,sinova soba je natur+ temno modra.........kar mal smešno a ne?Ampak moj mož to dela doma in se lahko afnam,če pa to kupiš pa zna biti zelo drago,ker imamo to pohištvo barvano z........ne vem kako se reče ,vedno pozabim.
Fora pa je v tem,da mi je kraljevsko modra barva najljubša nimam pa niti ene cunje v tej barvi,to pa kar ne bi mogla oblečt,pa ne vem zakaj ...
WC SEM PA ŽE PORIBALA!!
darja-

blažkaa