Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Blažkaa dobro jutro.Najprej ti moram napisat glede laminata v kuhinji,sam da ne boš potem možu rekla da sem jaz kriva....... Tudi jaz imam že dve leti v kuhinji laminat,kupili smo kvalitetnega,brez sijaja,imitacija ploščic........kok sem ga jaz že preklela.......Na stropu imam reflektorje(5 kom),ki svetijo naravnost v tla,vsaka kaplica se pozna....Kar se tiče kvalitete pa tako.Rekli so nam da je kvaliteten??!!,pa mi je že nekajkrat padel na tla nož pa....saj veste,da kdaj tudi kaj pade a ne?Na tleh pa luknje in to se zdaj pozna kar črno,res ni lepo........ Izbrala si super barvo to ti moram priznat.Moja kuhinja pa je temno modra oziroma kraljevsko modra+bela......blazno mi je všeč modra barva,pa tudi kopalnica je modra+svetlo modra,sinova soba je natur+ temno modra.........kar mal smešno a ne?Ampak moj mož to dela doma in se lahko afnam,če pa to kupiš pa zna biti zelo drago,ker imamo to pohištvo barvano z........ne vem kako se reče ,vedno pozabim. Fora pa je v tem,da mi je kraljevsko modra barva najljubša nimam pa niti ene cunje v tej barvi,to pa kar ne bi mogla oblečt,pa ne vem zakaj ... WC SEM PA ŽE PORIBALA!! darja-
Joj, tako dober namen imam, da naredim vse tisto kar predstavljajo tiste slikiice (ha, ha, ha,...) pa nekako kar obsedim tukaj pred monitorjem in srkam svoj čajček Če pa tako paše... Darja-, glede tal v kuhinji je pa tako, da sedaj že imamo laminat in dobro vem, da je cel hudič z njim, a za ploščice po tleh nekako nisem, zato...Poja nimam kaj narediti Še kakšen predlog??? p.s. A tvoj dragi izdeluje pohištvo ali samo modre barve meša blažkaa
Darja, ja, kužiko sm lani vidla "v hribih". Je pršla tud na našo parcelo. Ful luštna je, igriva, z repom je pa mahala, da bi ji skor odpadu. Energična je pa res Danes sem na makaronih, zvečer pa sladica. Najbrž bodo kr palačinke. Zjutri sm mela krizo, bi kr pojedla kakšn kruh pa marmelado. Ampak nism. Jep, nism nč jedla. Spila sm kavo in me je lepo nasitilo hehe Ful sm vesela, ker lahko v službi pijem dobro vodo kolikor hočem. Spijem jo sigurno en liter na dan, tako da splakujem strupe. Glava me pa še vseeno boli. Upam, da bo čez par dni bolje. Zdej se grem pa oblečt in mal po trgovinah, potem pa na šiht. LP! Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 23. jan 2008 09:47:39
Blažkaa moj mož dela pohištvo,barve pa že zmešane kupi......,to je fino kar si zaželim-to dobim... Ja pa ni vedno tako!Glede laminata se boš pač morala sama odločit,jaz vem da ga ne bom imela več ko bom enkrat menjala.Sta pa moja mama in oče zdaj menjala tla v kuhinji,pa sta dala lakiran smrekov les.Čisto natur rasti.....pa samo polakiran da se malo sveti.To pa je stvar okusa,če ti je všeč,meni blazno,mojemu možu pa ne. Okusi so različni,je pa res da moraš za to dobiti dovolj suh les pa tudi majstra,ki se na to spozna...,da ne pride do napak.Smreka je zelo mehak les(lahko kakšen drug),ker sem zadnjič prišla not s čevlji, na katerih je bila peta uničena pa sem jima naredila same luknje....ha,ha.No ni smešno,je pa res. darja-
Dobro jutro! Danes pa sem si malo privoščila in spala do 9 Tako je pasalo malo po dolgem času. Zdaj pa sem za računalnikom in pijem kavico, čeprav je ne bi smela, ker sem na luni, ampak brez nje ne morem. Moram se pohvalit, da včeraj tudi nisem jedla pice, ki jo je naredila fantova mama. Čeprav mi je kakšnih 10 krat rekla naj vzamem, sem bila odločna in nisem. Blažkaa delala bom na Petrolu, ni bog ve kaj, ampak nek začetek je. Če si priden se tud kam prilezt, jaz vsaj računam na to. Še vedno pa ne vem kaj naj s hlačami, ki so mi tesne (tiste, ki imam za uniformo). Kot vidim, je danes lep sončen dan in ga bo treba kar se da izkoristit. Če ne druga, bom vsaj avto opravla, ker je res že grozno umazan. žabica držim pesti za današnji izpit. Jaz se tudi moram učit, tak da nisi sama tocka
Sy,kako pa si vidla mojo psičko?Aje bila z prejšnjimi lastniki? Glava pa te boli ker si spremenila sistem pa bo nehalo.... Za 5 .2. imamo naročeno sterilizacijo.....še nikoli nismo dali kakega psa kastrirat ali sterilizirat,pa mi je kar mal hecno,samo kam pa naj dam potem male psičke??Ja Gorazd si ga ful želi pa Martina ne pusti.....,pa majo zaradi tega velikokrat kreg. Sy lep dan pa kaj finega kupi...... darja-
Tocka,jaz sem si kupila plašč,ki me še vedno malo tišči,ampak mi bo kmalu čist prav,tako kot tebi hlače.Ko bo fejst tiščalo,sigurno ne boš jedla.Na Petrolu služba je čist OK,tudi moja sestrična dela,pa je zadovoljna.Nič menjat hlače,to je motivacija za naprej.Plašči so dragi zato ga sigurno ne bom pustila v omari..............ampak bom še mal shujšala!!??!! darja-
Sem kar pozabila koliko je ura, tako da zdaj pa gre spet po €. darja-
Pozdravljene! Komaj čakam, da bo konec "lunice", sem že kar lačna. Zjutraj sem se pregrešila s kapučinom brez sladkorja, drugače sem pa pridna. Kar se tiče laminata v kuhinji, tudi jaz nisem zadovoljna. Tudi meni so rekli, da je kvaliteten, pa se kljub temu vse pozna. Sem rekla, da nikoli več. pozdravček dvojčica
Hej, babike Še ena urca, potem pa kosilo. Jupiii.... dvojčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti