LP!
Evo tu sem.Včeraj sem bila v službi pol sem mela pa kosilo za naredit do treh,pa kruh speči,pa pecivo....Možu je nekdo pomagal v delavnici,pa sem mogla naredit večerjo do osmih ob pol sedmih sina in prijatle peljat v cirkus pa domov pa kuhat ...pa ob devetih po sina in sem se ob pol desetih zložla na sedežni...........!Danes pa sem bila spet v službi pa nič prpravla za kosilo...tak ,da sem se razjezila in smo šli jest v gostilno.Seveda se nisem držala,tak ,da je jutri nov dan,ko bo spet malo reda.Vslužbi sem popoldan ,dopoldan pa si moram skuhat nekaj lahkega ,da bom nesla s seboj ,ker pridem domov ob pol osmih grem pa ob enajstih,ravno ,ko je čas kosila ,tako da vedno jem v sližbi.
Nesty odkar vem da cvetača povzroča ledvične kamne sem se odločila ,da je ne jem več.
Zdajle sem pa tak napeta,da bom mogla it sprehodit pse,da pridem malo k sebi .Ko smo šli od kosila sem se oglasla še pr tašči ,tam pa seveda štrudl... pa kaj hujšega ,če ne ješ..Če bom hotla
shujšat tri mesece ne bom smela h tašči ,da ne bom grešila.
Tak dekleta upam da sem napisala za naprej in nazaj,pa da ne boste pozable it na volitve in ,da boste vole za..................in ne za ...............!!!!!!!Danes je volilni molk!!!!!!!!!

darja-