Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica vem, vem,da jih imajo.Tudi pri nas nismo brez, samo nimamo pravih. Te se ne da kupit. Moraš skozi to krizo.Upam, da bo tudi meni popustila.Glede na vse očitke, ki jih dobim glede hujšanja sem pa čisto na tleh. ksusta1
Marjetka Cvetka kje si? Upam, da ni nič hudega. Tudi sama sem se ravnokar vrnila od zdravnika z nič kaj dobrimi vestmi. Sedaj čakam na sredo ko bom imela v bolnici dodatne preiskave. Upam na vse najboljše. Držim pesti, da je tudi s tabo vse v redu. Dipsi
Nada, ti se kar še oglasi, saj tukaj nismo same take ki bi nam vedno vse šlo kot po maslu. Pa če bi vsem vse uspevalo in vse šlo popolnoma tako kot bi rade, potem sploh nebi rabile tega foruma, tu smo zato da ena drugi pomagamo.Vidim, da si tudi ti imela raka, veš, jaz sem se po bolezni zredila za 25kg. Zato ker so mi vsi govorili:"ja, to da imaš pa apetit pa kaže samo na to da si zdrava. Moraš jesti močne stvari da si boš čimprej opomogla" Ko sem prišla domov so me pitali z vsem mogočim kot enega pujska. Potem ko sem pa začela s to dieto je pa mami grabila panika, če nisem slučajno spet zbolela. Nada, ti kar pogumno!!! Dipsi, upam da ni kaj hudega. Skrbi me za Marjetko Cvetko, vedno je tako zgovorna, Kje si??? LP hema
Dober večer mlade dame Nekaj dni se vam nisem javljala ,ker namreč nisem mogla sedeti na moji tazadnj.V četrtek so mi namreč odstranil kožno gub jaz pa sem mislila da so hemeroidi pa me je zdravnik spustu na trda tla to pa je bila posledica prekinjenega ritma dopoldne samo sadje.Jaz sem zmeraj imela probleme z prebavo po tej dijeti se mi je pa to porihtalo in podolgem času sem se odločila in sem štrnajst dni jela normalno zajtrke in še vse ostalo in sem si z napenjanjm prislužila to grdo reč.No zdaj moram reči da je že bolje. Zelo ste bile pridne za pisanje in za zmanjševanj kg.Meni negre preveč dobr pred tardečo bi menda pojedla tudi pohane gade ma te dneve me ni za ustavit samo jedla bi. Dušanka kaj si poslala malo šena po forumu ? malo za hec malo zares. Kje pa je ta naša Marjetka cvetka kaj je zdaj stabo. Moram nehat me sin priganja z računalnika Čao jaca
Ja, Jaca, izgleda že tako, da se je "prijel". No, Marjetka cvetka se do sedajle od dopoldne še ni javila, težko čakam, kaj bo sporočila. Saj veš, jaz sem, kot se temu reče, "doktorirala" iz šena in sedaj lahko delim "napotke za turiste". Če bo katero kaj zanimalo, le na dan z besedo. Bom vse povedala. Ja, ja, saj pravijo, da je lahko biti po bitki general. Sedaj se že lahko zafrkavam, ko so bolečine odšle v nepovrat, čeprav je še nekaj težav predvsem z otekanjem, če predolgo sedim, ampak vsaj boli ne več tako hudičevo, kot je skoraj tri tedne. No, močno upam, da gree pri Marjetki cvetki za kaj drugega, upam ne hudega. Kar težko čakam, da se javi. Lahko noč! Dušanka
No po sam doma. Ste bile pa pridne to popoldne. Hvala za povabilo v kitajsko restavracijo. Me zanima če je katera ki gre na žur iz kranja ali okolice da bi šle lahko skupaj. Največji problem pri meni je avto. Imava z možem enega, on je dostikrat terenski zaradi dela tako da jaz zvisim ko kuhan špaget. NadaM ne sekiraj se če še ni zasvetil kliker v glavi. Pri meni je trajalo skoraj 10 let. Da vam ne povem kakšne nasvete mi je folk dajal za hujšat. Mislim da bi po teoriji lahko delala doktorat a v praksi dolgo ni in ni šlo. Potem sem imela lani spomladi sistematski pregled. Na realna tla me je postavila zdravnica ko mi je na zelo prefinjen način rekla da pri mojih 168cm višine ni teža 117kg nekaj idealnega. Potem so sledili pregledi pa za želodec in ščitnico in kri pa srce vse o.k. Razkuril me je pa zdravnik na gastroskopiji ko mi je rekel da imam preveč kisline in razjede na želodcu zaradi kil. Bi mu najraje nekaj zabrisala v glavo. Potem se je začelo. Ko so ljudje izvedeli da hujšam pa ta drugi šok. Oh a se ti splača matrat, saj se boš tko al tko nazaj zredila. Po taki dieti pa že ne boš shujšala, ja kako si pa predstavljaš da boš hujšala in jedla torte....... Vam povem da sem imela ob takšnih in drugačnih pripoimbah po moje 200 pritiska. Tako da NadaM enkrat ti bo že uspelo samo vase moraš zaupati. Jaz imam leto po dieti še vedno --30 kg. Tudi jaz upam da je vse v redu s tabo Marjetka cvetka! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 07. nov 2005 22:52:12
Dobro jutro punce!!! NadaM ne obupavat,enkrat pride pravi čas.Da o sebi sploh ne govorim, kolikokrat sem poskušala!! Pa so bili padci in sem se znova pobrala in to se je ponavljalo in ponavljalo!!Trenutno mi uspeva -7kg in sem že zadovoljna, pa, če ne bo šlo več dol!!Pri tem minusu je počutje super!!Tako, da nismo tako močne pri dietah kot zgleda na prvi pogled, ti si pa že dosti dala v življenju skoz in enkrat ti bodo tudii kg kopneli!! Želim in držim pesti zate, da ti nekoč uspe NadaM!! Danes je na vrsti sadje, a ne Dušanka je še gdo na sadju??? Bravo Any!! lep dan !! Čao,čao!! helena45
Dobro jutro tudi od mene! Ja, sadje je danes, ker ga že dolgo nismo, a ne? Hahaha... No, pa saj ga imam rada. Ta prvo banano sem že pojedla in bila je zelooo dobra! Ampak me skrbi za Marjetko cvetko, ker se nič ne javi. Upam, da le ni kaj resnega! Grem zbudit mojega, da ne bo tudi on zaspal, ne sicer avtobusa, ampak službe!! Lep dan Dušanka
Dobro jutro, sadne in vse ostale! Tudi jaz sem sadna, sem že zajtrkovala- dva kivija. Zdaj grem pa delat, in upam da se bo Marjetka Cvetka oglasila do dveh. Lep dan! hema
Dobro jutro, rožice ! Sem bila sadna včeraj, tako, da bo danes na mojem jedilniku repa s fižolom. Komaj čakam. Sicer pa so moje kile malo ponorele in ko sem včeraj zjutraj stopila na tehtnico, me je skoraj kap in ni mi jasno, od kod toliko kil. Res je, da je prebava bolj slaba in da odvodnjavanje ni najboljše, pa vseeno.... Sem jezna ko sam vrag. Zato bom sedaj nekaj dni jedla v glavnem zelenjavo, pa da vidim, kaj bo. V soboto sem prvič po operaciji šla na hitro hojo in seveda sem vmes pretekla kake 3 km. Kako sem uživala, čeprav me je bilo malo strah. Telovaditi pa sem začela včeraj zjutraj, čeprav pri trebušnjakih še malo čutim, da so mi tam doli nekaj počeli. Ampak moram, ker me hrbtenica bolj boli, ko 14 dni nisem nič migala. Ampak za pisanje mi te dni ni, vas bom pa pridno brala. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti