Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka Cvetka, a še nisi gotova z zdravniki? Daj napiši kaj so ugotovili!!! bonaca
Tuna in Robida njalepša hvala...sedaj bom pa zagotovo našla! Tudi jaz čakam na Marjetko Cvetko. claudia12
Rožica, saj nisem nič zamerila. Vse je v redu. Izgleda, da Marjetka cvetka še vedno čaka pri zdravniku, da se še ni javila. Zaželimo ji vse najboljše Dušanka
Kako ste zgovorne danes,meni se pa ne da prav nič.Cel dopoldan me boli glava,na splošno sem nikakva.Za kosilo sem pojedla jogurt in kos kruha,pa ne vem ali je bilo premalo,ker se tako čudno počutim.Bom pa za večerjo zmazala en velik puranji zrezek,zraven bi rada tudi solato,pa kaj ko me vse tišči kar pojem surovega Ali ima še katera take probleme? Tako se veselite srečanja,da me prav jezi,ker so nam uturili to trapasto inventuro,tako,da imam vse novemberske vikende pokvarjene.Kar diši mi govedina po mongosko mnjam. Marjetka Cvetka ali je vrsta pri zdravniku?Morda te je pa le kakšen komar pičil,saj letajo kot v avgustu. Upajmo na najboljše! jesen
Marjetka cvetka, čimprej nam javi, kako si uredila pri zdravniku. Vidiš, da nas vse zanima. Upam, da je vse v redu. Lp riba-ribica
Lep pozdrav. Ob dveh sem prišla domov in prvo kar sem naredila je da sem prižgala računalnik- pa kaj vidim- pet strani. Do zdajle je trajalo, da sem vse prebrala. Grem kar po vrsti. Jankica, jaz jemljem hormonske tablete(rekli so mi, da zaradi njih ne bom mogla shujšati, ker imajo stranske učinke,da zvišujejo težo oz. apetit) In ko sem shujšala sem vedno imela redno menstruacijo, mogoče celo malo močnejšo. Marjetka cvetka, kaj to jaz berem, pa ne da imaš tudi ti ta vražji šen upam da ne. Pa me vedno bolj skrbi ker bi se res že lahko oglasila, resnično upam da ni nič hudega in držim pesti zate. Varja BRAVO!! S tem tretjim krogom je pa tako: teža se nikamor ne premakne kar pomeni da tudi gor ne gre. Se pa moramo zavedati da smo pač na tem, da se bomo morale vedno paziti kaj in koliko bomo jedle. Pa čez zimo je meni čisto všeč če ostane teža lepo tam kjer je, da le gor ne gre. Helena, kaj se tebi vse ne zgodi, pomoje se ti je sine tudi malo smejal, pa še lepše se je peljati z avtom kot z busom. Spraševala si me glede slike. Kolesariva vedno skupaj z možem, velikokrat pa gre z nama tudi najin prijatelj.Smo vsi trije nori na kolesa in naravo in adrenalin. To pove že to, da sem za kolo dala TRI mesečne plače. Mangrta sem se pa jaz lotila zelo spoštljivo, ker je kar velik zalogaj, saj je treba v eno smer pregoniti 28km, dvigneš se pa za 1500 višinskih metrov.Saj km ni toliko so pa strmi.Če boš imela kdaj priložnost ti priporočam, ker je narava res čudovita. Sicer pa je tudi drugje lepo Pa sem malo premišljevala zaradi slike, ampak imam res vse slike samo kolesarske, bom dala gor tudi eno ko sem bila še obilnejša,Da bo Rmeli (se mi zdi) videla da sem bila včasih tudi precej širša in močnejša in zelo, zelo trmasta. LP hema Pa zelo zelo trmasta
Pozdravljene! Danes ste pa res zgovorne.Zadnič sem vam omenila , da album ni za vsakogar.(gledat na internetu) Sem že mislila,da ste ostale drugačnega mnenja. Sedaj pa vidim,da ni tako.Veste jaz sem jih že toliko slišala na račun hujšanja, da se niti ne mislim kazati vsem zemljanom. Sicer sem danes na Š dnevu.(na PASULJU). Odločila sem se, da se bom tehtala in merla samo v ponedeljkih. Ker me vaga rada spravi iz tira. V enem tednu bo pa menda viden napredek. Marjetka cvetka pa ne sedaj ti !!! Upam, da ni nič hudega. Punce mejte se na zabavi 180-.11.... Tudi jaz se vas želim spoznati. Samo povem vam ,da še nimam "jajc". Čao ksusta1
Marjetka cvetka, kaj je sedaj? Je tako hudo? Še vedno pri zdravniku, ali....? No, držim pesti, da ni nič hujšega. Dekleta na 3MD, prosim svetujte: ali se lahko je na B dan BUJTA REPA. Danes sem prebrala recept, pa se mi zdi, da bi kar šlo, a ne? Pa še nikoli je nisem jedla in bi malo popestrila jedilnik. Čakam vaše nasvete. Hvala in se beremo! Ne, ne - popravljam - sem pravkar še enkrat bolj natančno prebrala in videla, da je notri prosena kaša. Pa nič - morda po končani dieti, a ne? Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 07. nov 2005 17:16:02
Hema bravo za takšno odločitev! Tudi sama sem bila mnenja, da je to le spodbudno, da lahko ostale sotrpinke/i vidijo kaj se da doseč z trdno voljo in disciplino. Zato sem tudi ustvarila album Befor/After, da bi dodale slikce kakšne smo bile in kakšne smo. Ker sem mnenja, kot sem že rekla, da veliko komu že pogled v kakšni krizni situaciji dvigne samozavest in voljo. Ne vidim razloga zakaj bi čakali, da bomo lepi sebi všeč in potem dodali slikico se nam predstaili, pridružili. Zakaj vas je sram pred nami, ki vas razumemo, ker smo same šle skozi to "skrivanje",.. Navsezadnje pa lahko za predstavitev posredujete tudi fotografijo brez celotne postave, samo obraz. Tako ne bo nihče videl vaše "veličine", oziroma manekenske postave.... Punce če nimate jajc, hitro k najboljšemu sosedu. Jih imajo toliko, da jih prodajajo. Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
No, dekleta, saj vas nisem hotela jeziti in po nepotrebnem gnjaviti zaradi gesla - nikjer namreč nisem zasledila, da bi se morala javljati v ta forum, da bi me "vzele" resno. Tuna, če bi mi javila, da se moram (zaradi gesla) vključevati v forum, ne bi bilo nič narobe, tako pa... Nisem pa nobena muha enodnevnica (mogoče pa le, ker mi nobene diete ne uspe dokončati kolikortoliko zadovoljivo?). Kot sem rekla, očitno mi še ni dovolj kliknilo v glavi, da bi se lahko tako trdo držala diete, oz. nimam tiste moči, da bi vztrajala brez večjih prekrškov. Pa-sama pred sabo sem se sramovala, da mi ne uspeva, zato se tudi nisem javljala. Pa tudi te "sreče" nisem imela, da bi mi rak odnesel tudi kile, ne samo kaj drugega. Jaz sem po operaciji pridobila 20 kg. No, mogoče pa kmalu dočakam tisti zvonček v glasi, ki bo nakazal, da je skrajni čas....Se bom po takrat več javljala. Pa brez zamere in lep pozdrav Nada

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti