Ne, Marja Rožica ni na dopustu pa tudi na dieti ne več.
Sem se držala potem pa nekaj dni jedla nič ali samo enkrat na dan, ne namerno ampak zaradi obveznosti, ki sem jih imela..., ko pa sem prišla do hane sem si privoščila dobro večerjo zelo pozno. Pa je bilo vsega konec, da o lakoti v naslednjih dneh ne govorim, skušala sem še ločevati, vendar tudi meni dela težave neukrotljiva želja, ne lakota po hrani v poznih urah. Včeraj pa sem bila spet vse jed. :(
Ne vem tudi meni ne gre! Kilogrami so še enaki, kljub temu da sem imela en vodni dan. Sicer je bil čisto ne planiran.
Tudi jaz še vedno iščem tisto pravo trmasto Rožico.
Že res da še grem na dopust, vendar znam plavat, zato bi rada zgubila vsaj malo šlavfa. Predvsem pa me je strah, da se z dopusta ne vrnem s kakšnim šlavfom velikosti traktorskega.
Pa kaj ko točno vem da sem sama kriva, želja je močna cilj je jasen le volja ni ta prava, čeprav alarm tudi meni že glasno tuli, bom potrebovala večje hlače, če hitro ne potegnem prave poteze. Zdaj imam že trdno usidranih 6 kilogramov več, kot po dieti.
Me pa veseli, da ste se še ostale malo javile, in kot berem imamo kar vse enake težave. Tako da moj strah ni tako velik, ker vem da bomo sigurno ukrepale, saj veste skupaj smo močnejše....
LP. Rožica.