Ločevanje živil 90. dni - 5. del

haj! Delux me je očitno z nekom zamenjala. Sadje so med dieto in tudi sicer moji najljubši. Res pa je da naravnost obužujem pršut. Hej se midve slušajno osebno poznava? Imela sem občutek da si me zamenjala z moškim. Hmm zanimivo jaz pa moški. Delux vrjemi da sem ženska res da ne vedno dosledna pri hrani a vseeno imam že 2 leti -30kg kar prej niti v sanjah nisem pričakovala. Danes imam sadje in počutim se super! Vsem skupaj en lep pozdrav in uspešno stilsko preobrazbo! any
Ne KORENZU!Govorila sem o SVOJEM MOZU-tako kot ti v svojem prejsnjem odstavku-da ne shujsa itd..... Cestitam za odpravljene kg! adijo delux
Hojla! Gbranka, jaz ne vem za nobeno iz Kulinarike, ki bi sodelovala tudi na forumu o 90 dnevni dieti razen za Angelino_J (ne vem, če sem prav napisala), pa še ta se nam že dolgo ni oglasila tukaj. Me pa zanima, če ti tole dieto držiš kar neprekinjeno od marca dalje? Ali nisi po 90 dneh nič prekinila? Saj rezultat imaš super - zavidanja vreden! Delux, bravo, s trdno voljo boš osvojila računalnik, vsak dan boš bolj spretna in hitra! Punce, ugotavljam, da sem že čisto iz kondicije za premagovanje vodnih dni. Včasih mi to ni bil problem, včeraj pa sem komaj zdržala. Najraje bi si že popoldne privoščila vsaj kakšno banano. Toda bila sem trmasta, ampak ob devetih zvečer sem pa bila tako slabotna, da sem pojedla nektarino (bolje kot banano, kajne) in potem spila še eno kavico, da se je malo želodček ogrel. Sem pa zadovoljna, ker je tehtnica danes zjutraj pokazala 1,5 kg manj od prejšnjega tehtanja. Lep pozdrav jankica
Ojla! Samo da vam se malo javim. I dalje se držim dijete, pridna sam i ne griješim. Uživam u kombiniranju hrane, uživam u voću i povrću, uživam u kolačima. Od vodenog dana se nisam tehtala. Nisam sigurna da sam još koju kilu skinula, ali nisam je niti dobila viška. Ne hvata me panika, nemam krize, ne brine me kaj kile za sada stoje... sve u svemu, zadovoljna sam. Danas mi je sadni dan i evo baš idem na tržnicu po friško voće. Sutra bom malo grešila jer idem na poroke. No to me previše ne brine - napravit ću si u nedjelju vodni dan iako mi nije na redu i to je to. Malo će mi se organizam očistiti. Eto, moja knjiga je došla (Kombiniranje hrane), čitam je i proučavam kako bih se i dalje mogla zdravo hraniti. Budite mi lepo pozdravljene pa se tipkamo za koji dan. Lidija...
o lidija ti si pa Twigi, je tako? No jaz pa angelina sva na forumu o 90 dnevni dieti. Angelina pa je trenutno tako zapolsena, da se nam nič kaj dosti ne javlja. Revica dela skoraj vsaki dan, čerpav naj bi le vsak drugi dan. jaz sem od marca nadieti ja. Podaljšala sem jo zaradi dopusta. Potem pa mi je to tako odgovarjalo, da sem jedla še naprej tako. Včasih malo zamnjam dni, jih prilagodim... Povečala sem količino zaužite hrane. Zato kilce stojijo. Pa itak ne rabim več hujšati, saj imam 56 kil. občuutek je pa res dober. Nikoli sei nisem mislila, da mi nekoč spet uspe priti pod 60 kil. Sicer sem pa tudi jaz imela včeraj vodo in jo uspešno prestala. Toda ni bila nič kaj bolj učinkovita od sadnega dne. lp Branka
Da, ja sam Twiggy! Lidija...
Da jaz malo pojamram.V prvem krogu diete je šlo vse o.k.Tudi na vzdrževanju je bilo dobro,sem izgubila še kakšno kilco.Zdaj je pa groza.Začela sem v ponedeljek,po enakem zaporedju,kot prvič,tudi zelo podoben jedilnik,ki mi ni delal težav.Samo teža.Je to mogoče,da sem,namesto vsaj ostala na istem,celo pridelala eno kilco???.Se je kateri zgodilo kaj podobnega? Saša
Gbranka, saj si tudi ti Twiggy! Zdaj pa le veselo vzdržuj težo, pa bo. Vemves, brez panike, saj bo šlo, le preveč pogosto ne kukaj na vago!!! jankica
Živijo! Saša, tudi jaz sem imela prva dva tedna podobne težave, sicer nisem nič pridobila, dol pa tudi ni šlo. A si se kaj zmerila pred drugim krogom? Meni se v cm kar pozna, v torek bom imela prvi vodni dan, tehtala sem se par dni nazaj, tehtnica je pokazala - 4 kg, tehtala se bom spet po vodnem dnevu. Je pa razlika med izgubo kg v prvem mesecu prvega kroga in tega, ki zdaj poteka. Glede na to, da sem prebrala izkušnje drugih, sem se na to pripravila, namreč, da bo šlo bolj počasi. Sicer pa, kot sem že napisala, tudi po malem grešim (kava z mlekom vsak dan, verjetno pojem preveč sadja, (sladka jabolka, bresvke) pa še kaj bi se našlo. Trudim se, da po osmi uri ne jem, čeprav sem imela par dni nazaj pravo malo nočno krizo zdaj pa izgleda, da se bo stanje normaliziralo. Takole razmišljam: telo se navadi na določen način prehrane zato je, po moje, vedno težje hujšati. Verjetno bi bilo potrebno z vsakim krogom zmanjšati količino pri obrokih, in se res natančno držati navodil. Mogoče nič kruha, ... ne vem no. Pa veliko telesne aktivnosti. Jaz zdaj poskušam z orbitrekom, mislim, da mi bo kar ustrezalo. Tudi se mi zdi logično, da ne morem tako hitro zdravo shujšati, če sem imela prej 10 let skoraj 40 kg preveč !? Tako da - POGUMNO NAPREJ! Imejte se lepo in veliko uspeha vsem! LP darkad
jankica je napisal/a:
Gbranka, saj si tudi ti Twiggy! Zdaj pa le veselo vzdržuj težo, pa bo. Vemves, brez panike, saj bo šlo, le preveč pogosto ne kukaj na vago!!! jankica
Twiggy je nick ene članice foruma 90 dnevne diete. To sem imela v mislih. Sicer pa gre. Vage sem pa navajena. Mi je za kontrolo. Brez skrbi. Sedaj to delam že skoraj pol leta, tako da sem stara mačka. lp Branka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti