Živijo!
Saša, tudi jaz sem imela prva dva tedna podobne težave, sicer nisem nič pridobila, dol pa tudi ni šlo. A si se kaj zmerila pred drugim krogom? Meni se v cm kar pozna, v torek bom imela prvi vodni dan, tehtala sem se par dni nazaj, tehtnica je pokazala - 4 kg, tehtala se bom spet po vodnem dnevu. Je pa razlika med izgubo kg v prvem mesecu prvega kroga in tega, ki zdaj poteka. Glede na to, da sem prebrala izkušnje drugih, sem se na to pripravila, namreč, da bo šlo bolj počasi. Sicer pa, kot sem že napisala, tudi po malem grešim (kava z mlekom vsak dan, verjetno pojem preveč sadja, (sladka jabolka, bresvke) pa še kaj bi se našlo. Trudim se, da po osmi uri ne jem, čeprav sem imela par dni nazaj pravo malo nočno krizo zdaj pa izgleda, da se bo stanje normaliziralo.
Takole razmišljam: telo se navadi na določen način prehrane zato je, po moje, vedno težje hujšati. Verjetno bi bilo potrebno z vsakim krogom zmanjšati količino pri obrokih, in se res natančno držati navodil. Mogoče nič kruha, ... ne vem no. Pa veliko telesne aktivnosti. Jaz zdaj poskušam z orbitrekom, mislim, da mi bo kar ustrezalo. Tudi se mi zdi logično, da ne morem tako hitro zdravo shujšati, če sem imela prej 10 let skoraj 40 kg preveč !?
Tako da - POGUMNO NAPREJ!
Imejte se lepo in veliko uspeha vsem!
LP
darkad