Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Torej-se ena nova!iz Maribora!Berem vas ze vec kot leto,imam tudi knjizico z recepti,za sabo tudi ze vec poizkusov,najdaljsi je trajal dva meseca,vendar je bilo prevec grehov!Sedaj je 24. dan-vitaminski!Tokrat sem sklenila da bodo trije meseci,vendar...prevec sadja,premalo premora med obroki,trudim se piti vodo in to si pomagam,da stejm kozarce,sprehajam se sicer rada ampak mislim da bo to premalo!!! Moji podatki:39 let 169 cm 75kg Te kilograme imam ze kar 20 let,med nosecnostjo seveda vec vendar pozneje spet isto! Kot zakleto ne spravim pod 70!!!!Bila sem pred leti blizu vendar potem vsa vzhicena pozabila da je treba vztrajat! Vesela sem da nas je vec,ki se trudimo in ko je kriza beremo! LEP POZDRAV -HVALEZNA ZA VSAK NASVET ALI VZPODBUDO delux
Halo punce! No vidim in vas berem, da je kar nekaj povratnic in da ne pozabim pohvaliti nekaj stalnic - te so pa še vedno zelo pridne še iz novoletnega kroga in še prej - pa kje je že to. Skratka starim in novim en lep pozdrav! Povem, da sem na sredini prvega kroga odnehala in me je tok starih navad kar posrkal in je bilo konec mojih dobrih nemenov sklatiti nekaj kg-jev. Pa vendar čakam na en velik klik in začnem znova. Saj vem pri sebi moram razčistiti - najhuje je zvečer in ponoči. Če bi bilo brez večerje to ja to! Bodite pridne in lep pozdrav! Jana
haj! Naj povem da mi z nevrjetno lahkoto uspeva ta moj novi krog. OPa kaj se baham saj je šele tretji dan. Včeraj sem imela zvečer malo krize, pa me je minilo. Ne boste vrjele tiste ki poznate mojo zgodbo celo MOŽ mi je predlagal da naj poskusim zdržati. Ha, ha, ha se še spomnite ko sem vam pisala da se je mož odločil da bo začel z shujševalno. Po svoje seveda. On, ki mu nikoli v življenju ni bilo potrebno gledati na kilograme je v zadnjih letih pridobil kar nekaj kilc in se je odločil da bo shujšal. Za novo leto mi je rekel da bo za šalo shujšal za 15 kg do konca maja, potem do poletja, sedaj pravi do novega leta, seveda brez moje trapaste diete. No uspeh je na dlani. NIČ OD NIČ ! Ko smo prišli iz morja ga je skoraj kap ko je zagledal na tehtnici spredaj 9 in še nekaj. A za nič na svetu ga ne prepričam da bi poizkusila skupaj. On pravi da je čisto lahko shujšati če imaš pospravljeno podstrešje. Jaz pa itak nič ne vem ker že celo življenje nekaj sprobavam z dietami. To je skoraj res a končno sem odkrila 3MD ki mi topi kile kot za šalo. Dosti nakladanja in lepo se imejte! Jutri pa sadje in še enkrat sadje! any
Živijo! Naša druščina se veča, jaz pa sem dobila "sopotnico" - delux - vidim, da sva danes obe 24. dan, kar večkrat se oglasi! Dobrodošla in pogumno naprej! Danes (vitaminski dan) je do sedaj še vse v redu in upam, da me ne bo kasneje spet zvijalo. Saj se zadržim, v najslabšem primeru si bom pomagala s sadjem. Joj, joj,... Ta teden sem še na dopustu, mogoče tudi to vpliva..., kar naprej nekaj kuham in pečem... Fakin, nejas, Lady_L in vemves, kako gre pa vam? Vse pod kontrolo? Ja Rožica, jaz te čisto razumem - tole v zvezi z nočnim "kosilom", pri meni je bilo ravno tako, cel dan od doma, ni časa jest, ko je pa priložnost - nekaj pa človek tudi mora dati v usta...!? Ujeti moraš pravi trenutek, pa bo. Pa saj si stara borka z veliko volje, kajne? Jutri imam B - pripravila bom nekakšne polpete iz bučk in mešano solato, do sedaj sem na vse B dneve jedla meso, naj bo malo spremembe - jajca in mlečne izdelke kar malo zanemarjam. Nisem pa prepričana za stročji fižol (kot solata na primer), je nevtralno živilo? V prejšnji rundi ga nikoli nisem jedla, zdaj ga imamo pa doma veliko, pa še diši mi tako lepo. Na, zdaj me pa preganjajo iz računalnika.. Vsem želim lep večer in lep pozdrav darkad
Haj! Gbranka vse čestitke za uspešno izgubljene kilograme. Samo pridna bodi in ne se zapustit tako kot sem se jaz. Tudi meni je že uspelo izgubiti 30kg ozir. 36kg kar pomeni da sem jih v zadnjem času pridobila nazaj +6. Zato sem se tudi odločila da ponovno štartam predno bo prepozno. Darkad stročji fižol je kolikor jaz vem stročnica in ga torej lahko ješ samo na Š dan. Si ga pa takrat privošči malo več! Pozravljene vse nove sotrpinke in veliko uspehov pri izgubi kg! any
Živjo vsem skupaj! Lepo, da ste se tako množično odzvale za (skupinski) štart, čestitam pa tistim, ki ste že pridno zagrizle v diete take in drugačne. Danes nisem razpoložena za pisanje, rada pa berem. Trudim se, da bi izpeljala vodni dan glede na sinočni mlaj. Zaenkrat še gre, ne vem pa, kako bo doma Za stročji fižol smo že večkrat zapisali, da ga lahko jemo vsak dan, fižol v zrnu pa na Š dan. Lep dan vam želim jankica
drage moje,ce bi vedele kako se jaz mucim s tem racunalnukom! Iscem vsako crko,znaki so pa itak se neznanka-ampak se ucim in vztrajam! Nisem ravno talent za te reci!Hci se mi samo smeje,moz pa je skoraj malo nerrvozen,ker bi on to seveda vse hitreje! Ampak KORENZU-pri dieti pa tudi ni vzdrzal-kaj vzdrzal,sploh si ne zna predstavljat da bi cel dan jedel sadje in nic prsuta!!! Danes je bila kurja bedra,zelje solata in pecena zelenjava z olivnim oljem-kosu kruha se nisem odpovedala! DARKAD-hvala za pozdrav,seveda se bom oglasala ker to ocitno pomaga Res so ene obcudovanja vredne zenske!Shujsat vec kot 20 kg!!!in potem se to obdrzat-spostovanja vredno!! Me zanima--kako hudo je,ce pojes kaksen sadez POPOLDAN,ce ni vitaminski dan? Meni namrec manjka popoldanska sadna malica! BODIMO VZTRAJNE!!LEP POZDRAV IZ MARIBORA delux
jaz se vam spet malo oglašam. Od čaa so časa vs malo preberem. vidim, da kar pridno pišete. A na forumu o 90 dnevni dieti je katera aktivna? No jaz imam danes vodni dan. in sicer že 6 odkar sem marca štartala s tole dieto. Kar gre. Še pet minut pa grem domov. Tam pa bo malo težje in bom najbrž malo sitna. Glede suhega sadja ne vem ali je kdo odgovoril andreji al ine. Suho sadje lahko ješ vsak dan do 12 ure in vsak sadni dan kadar želiš. Je pa problem, ker je precej kalorično, zato ga pojej manjšo količino. Pa glede stročjega fižola. Jaz bi ga raje jedla samo na Š dan. Stročji fižol je v bistvu škrob. Skoraj ni moč najti stroka, dane bi imel v sebi zrnja. Pa tudi sam strok je škroben. če se želite natančno držati diete, bi si ga jaz na vašem mestu privoščila samo na Š dan. Odločitev pa je vaša. lp Branka
Hojla! Ja, sem potem pobrskala nazaj in našla debate okrog stročjega fižola, nisem bila popolnoma prepričana - v nekaterih virih je samo na Š v nekaterih nevtralno živilo - ker nisem tako zelo dosledna pri dieti bom najbrž malce "grešila" tudi kakšen drugi dan. Luna je danes, me že cel dan glava boli, nisem v najboljši formi, sinoči na srečo nisem imela nobenih želja po hrani in mislim, da bom počasi ujela pravi ritem. Delux, glede sadja jaz mislim takole; da ni nič narobe, če poješ tudi popoldan kakšen sadež, če čutiš potrebo. Jaz običajno kosilam bolj pozno, (4-ih, 5-ih) do takrat pa pojem včasih več, včasih manj sadja. Seveda je vse odvisno od tega, kako natančno se držiš navodil prehranjevanja.Jaz priznam, da kakšno stvar priredim po svoje, kakor mi najbolj ustreza; tako sem od februarja do danes shujšala 18 kg, moram jih še enkrat toliko, tako da sem tekač na dolge proge. Že sedaj se počutim dosti bolje, vsakega minusa sem vesela, četudi ne bo čisto po načrtih. Nekatere naše sotrpinke so pa zelo dosledne, tako ti bodo še one napisale svoje napotke. Mislim pa, da je pri tej dieti fino ravno to, da si jo lahko prikrojiš tako, kot tebi najbolj ustreza. Vsekakor pa veliko vode!! Želim vam lep, sončen popoldan, veliko uspeha in LP darkad
Ja vidis to je fajn,da dobis takoj mnenje! Meni je dolgo do vecerje,ker imam zgodaj kosilo zaradi sluzbe in potem je kar nekaj ur do vecerje in je bojazen da si prevec lacen in pojes prevec.....in grozno! Z vodo se ze bolje razumeva-nalijem si vrc in vedno ko grem mimo spijem velik kozerec! Adijo delux

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti