Ojla punce!
Hvala za predloge!Čestitke LadyL,imaš pa res močno voljo.Koliko kg pa misliš spraviti dol?
No,jaz sem ga prejšnji konec tedna malo grešila,ravno toliko,da ne morem reči,da mi gre vse po maslu.Bil je res teden krize,ki sem ga preživela in z malo več volje grem naprej v nov teden.Pišem kot, da je danes nedelja ha,ha.Je že skoraj konec torka,ki ga nisem nič grešila ampak sem se cel dan šparala na tri male roladice,njami.Tudi na orbitreku sem bila eno urco.Kako bi bilo fino,če bi človek imel vsak dan toliko volje,ane?
Povejte mi še prosim,kdaj si lahko pripravim zrezke iz ovsenih kosmičev?Če jih katera kupuje,je zadaj na vrečki recept zanje.Sicer se doda malo naribanega sira,zato me bega kdaj naj jih pripravim,mogoče pa je bolje,da med dieto počakam z njimi?
Fakin,kaj vse pa daš ti v tisto ali pa katero drugo omakco,da je dobra in da si jo upaš ponuditi še drugim?
Ali pripravljate golaže ipd.,po svoje,se pravi normalno ali je vse skupaj bolj dietno in vodeno?
Imate tudi ve občutek,da ste shujšale,ko pa pojeste obrok, ste napihnjene in spet vse malo bolj visi okrog pasa,ali se meni to kar dozdeva, ker bi očitno rada,da teh 10 kg kar pade dol z mene v parih dneh?
Lep delovni teden naprej z veliko volje in malo hrane ,brez prekrškov vam želi Nejas
nejas