Hojla!
Extra in Sarchy22, saj vama kar zavidam uživancijo na morju, toda verjetno bosta vseskozi malo obremenjeni z dieto. Alkohol nasplošno ni priporočljiv, toda družba te potegne, kajne. Jaz ti ne vem svetovati, na kateri dan bi pa lahko spila mrzlo pivo, vem pa, da lahko vsak dan popiješ ogromno vode, ha, ha.

Silly_me, tudi jaz sem imela podobne težave s prebavo in jih imam občasno še zdaj. Vsako telo pa se odziva drugače. Meni pomagajo namoče suhe slive - zjutraj najprej popijem slivovo vodo, potem še enkrat zalijem in skuham kompot, če se mi pa mudi, pa slive pojem kar takoj na tešče. Ali pa za večerjo v jogurt nasujem lanenih semen, lahko skupaj z otrobi. Sem pa laneno seme dodajala tudi v juhe in solate, ker ne maram tiste sluzi, ki pride, če ga namočiš v vodo. Aja, pa Donat tudi pomaga zjutraj na tešče.
Mimca, super, kajne? Ne vem, kateri dan po vrsti imate, toda samo omenila bi, da dieta traja 91 dni, torej še štiri dni po tretjem vodnem dnevu.
Fakin712, vauuuu, veliko si izgubila v prvem krogu in šest pridobljenih kg v dveh letih se mi ne zdi veliko. Mislim, da jih boš kmalu odpravila in še kakšno več. Energijo očitno imaš, saj si motivirala še druge. Bravo!
Esis, čestitam ti k uspešnemu vodnemu dnevu!
Vemves (Saša), zate sem pa še posebno vesela, da ti gre dobro, saj vem, v kakšni krizi si bila! Kako dobro si se opisala!

Tudi jaz do tistega klika v glavi nisem priznala, da sem debela, zdaj pa ne verjamem, da sem suha. Kako čudno deluje tale naša psiha

Ja, včeraj smo praznovali, malo nas je zmotilo neurje s točo, še dobro, da ni bilo huje! Grešila nisem preveč, le kosilo in večerja sta si bila preblizu. Sladokusci lahko malo pokukate sem:
http://3mdobroki.moj-album.com/
Lep vikend vam želim!
jankica