Dobro jutro!
Punce, hvala vam za pohvale. Sem že dobila motivacijo za naslednja slikanja. Saj vem, vaja dela mojstra. Včeraj nismo jedli nič izvirnega, edina novost je bila, da sem prvič pekla novi krompir v pečici na peki papirju. Prav lepo se je zapekel in nič prijel. Slikala nisem, bom pa danes dve torti in rolado. Čarala sem sinoči, da bomo danes lahko praznovali dva pretečena rojstna dneva. Sem pa morala poskusit nadeve, pa še obliv od torte mi je preveč stekel, tako, da sem ga s prsti lovila
Silly_me, nič hudega, če si malo pogrešila, važno je, da se tega zavedaš in da greš potem normalno naprej. Ti pa malo odleže, ko se razpišeš.
Esis, imam svetlo (to sem uporabila) in temno sojino omako od iste firme, sporočim ti, ko bom doma pogledala. Na vodni dan sem jaz običajno popila še več kavic kot sicer, res pa sedaj pijem le navadno grenko brez dodatkov.
Tejčica, vidiš, kako ste si fino raztegnili sezono češenj (in ostalega sadja), pa še "uržah" za obisk domačih imaš.
Adi Smolar bo moral malo spremeniti znano pesem v stilu: Bog ne daj, da nam crkne klima, Bog ne daj...
jankica

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način